نمایندگی فروش

حضور فعال پارمیس در اولین استارت آپ ویکند تهران - 1.0 out of 5 based on 8 votes
حضور فعال پارمیس در اولین استارت آپ ویکند تهران

SWTeh5Sep

درباره استارتاپ ویکند تهران چه ميدانيد؟

استارتاپ ویکند هم همانند ساير رويدادهاي ديگر یک رویداد آموزشی و تجربی است كه در اكثر كشورهاي دنيا در حال برگزاري است و انتهاي هفته برگزار می‌شود. در این هم‌نشيني شرکت کنندگان پر انرژي و فعال مانند مديران ارشد تجاري مجموعه‌ها، برنامه نویسان، بازاريابان و مهندسان فروش، طراحان و گرافيست‌ها و همچنين عاشقان استارت آپ ويكند در كنار هم و در طي 54 ساعت ايده مي‌دهند و آنرا اجرايي مي‌كنند.

این رويداد جهاني تا بحال بیش از 50000 نفر در بیش از 5000 تیم حرفه‌اي را در برداشته است.

استارتاپ ویکند محل رشد و بارورسازي ایده‌های زیادی است اما مهمترين معيار براي محك زدن ايده‌ها اجرايي ننمودن آن است و تنها ايده داشتن كافي نيست و به ثمر رساندن آن مهمترين بخش از استارت آپ ويكند است.

درست است كه تنها تعداد محدودي از ايده‌ها برگزيده ميشوند و بهترين و برترين ايده‌هاي شركت‌كنندگان منتخب ميگردد و ايده دهنده جزء نوابغ بحساب مي‌آيد اما اجرايي نمودن آن با تيم مربوطه يكي از مهمترين معيارهاي سنجش است.

استارت آپ ويكند محلي است كه ميتوانيد ايده‌هاي ناب و بكر با ارزش را كه در ذهنتان مرور مي‌كنيد به معرض نمايش بگذاريد.

اين رويداد بزرگ براي اولين بار در ايران و در تهران برگزار مي‌شود.
این برنامه از ساعت 18:00 روز چهارشنبه 15/6/91 آغاز شد و تا ساعت 20:00 روز جمعه 17/6/91 ادامه خواهد داشت. شرکت کنندگان حدود 70 الی 150 نفر در قالب 6 الی 9 تیم تعريف مي‌شوند كه همگی در شرايط خاص و يكپارچه و در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند.

اجراي برنامه استارت آپ ويكند چگونه است؟

در استارتاپ ویکند، برنامه نویسان، مديران ارشد تجاري مجموعه‌ها، بازاريابان و مهندسان فروش، طراحان و گرافيست‌ها و علاقمندان به كارآفريني و ايده‌هاي ناب خود را به اشتراك مي‌گذارند و با فرايندي جديد محصولي ناب و متفاوت را توليد خواهند نمود.

در اين برنامه برنامه‌نويسان فرصت دارند ايده‌هاي خود را فقط و فقط در 60 ثانیه مطرح نمايند و اعلام نمايند كه چه كساني را براي ايده خود در تيم نياز دارند. فكر كنيد! حدود 100 نفر شركت‌كننده و 100 ايده متفاوت و جديد !!!

پس از نظرسنجي در مورد تمامي ايده‌ها و راي‌گيري از تمامي شركت‌كنندگان كه خود با تجربه و صاحب نظر هستند برترين‌ها انتخاب ميشوند و پس از شمارش آرا فقط و فقط 10 ايده برتر و پر طرفدار انتخاب مي‌گردد.

ايده‌ دهندگان منتخب و برتر، با ثبت ايده خود بر روي مقواهاي بزرگ و چرخيدن در سالن، شروع به يارگيري و انتخاب اعضاي تيم خواهند نمود و هر تيم متشكل از 4 الي 5 نفر متخصص كسب و كار، 4 الي 5 نفر متخص فني و 2 نفر گرافيست خواهد بود و همه شركت‌كنندگان در تيم‌ها حضور پيدا خواهند كرد.

پس از تشكيل تيم مورد نياز، به محل استقرار اجراي پروژه راهنمايي مي‌شوند تا بتوانند خلاقيت و توان خود را به نمايش بگذارند و در دو روز نمونه اوليه ايده خود را اجرايي كنند.

مسلما در اين ايده، ميزان علاقه مشتريان، بازار هدف، عرضه و موارد اين‌چنيني در نظر گرفته خواهد شد.

در نهايت هر تيم ميتواند فقط در 5 دقيقه ايده خود را به هيئت داوران ارائه نمايد و تمامي اعضاي گروه براي ارائه بر روي سن حاضر خواهند شد و هيئت داوران پروژه را ارزيابي مي‌نمايند.

داوران ايده و پروژه‌ها را بر اساس موارد زير ارزيابي خواهند نمود:

اول: طرح تجاري‌ پروژه چيست؟
مشتريان و مخاطبان چه كساني هستند؟
هزينه اجرا به چه ميران است؟
مزيت محوري پروژه در چيست؟
درامدها در كجاست؟
و ....

دوم: اعتبار سنجي بازار چگونه است؟
ارزيابي ايده براي راه‌اندازي و بازار تا چه حد معتبر و درست بوده‌است.
تمركز بازار چگونه برآورد شده است؟

سوم: اجراي پروژه
اجراي پروژه به چه صورت انجام شد؟
نمونه اوليه پروژه در چه حد كامل گرديد؟

و بر اين اساس تصميم‌گيري خواهد شد.

البته مربيان باتجربه‌اي هم در كنار تيم‌ها حضور دارند كه ميتوانند در برخي از موارد به تيم‌ها كمك و راهنمايي ارائه دهند.

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 07 فروردين 1392 13:04