کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در دهمین نمایشگاه الکامپ استان گیلان

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در دهمین نمایشگاه الکامپ استان گیلان - 5.0 out of 5 based on 1 vote
حضور فناوری اطلاعات پارمیس در دهمین نایشگاه الکامپ استان گیلان

فناوری اطلاعات پارمیس تولید کننده نرم افزارهای مالی، اداری و سازمانی با هدف رشد و توسعه در حوزه فناوری اطلاعات، این بار در دهمین نمایشگاه الکامپ استان گیلان حضور خواهد داشت.

با توجه به حضور فعال پارمیس در استان های مختلف برگزار کننده دوره های پیشین نمایشگاه الکامپ و استقبال گرم و پرشور بازدید کنندگان محترم، پارمیس در نظر دارد به منظور معرفی محصولات خود اعم از نرم افزار حسابداری فروشگاهی،نرم افزار حسابداری تولیدی،نرم افزار حسابداری بازرگانی،نرم افزار حسابداری شرکتی و نرم افزار یکپارچه ERP پارمیس استار این بار در نمایشگاه الکامپ استان گیلان واقع در انزلی، سالن نمایشگاهی بین المللی منطقه آزاد که از تاریخ 22 لغایت 26 شهریور ماه 95 برگزار می گردد میزبان شما هم وطنان گرامی خواهد بود.

لذا از بازدید کنندگان و علاقه مندان به حوزه فناوری اطلاعات دعوت می شود تا با بازدید از غرفه فناوری اطلاعات پارمیس واقع در سالن A، ضمن آشنایی با جدیدترین قوانین مالیاتی در خصوص تجهیز اصناف به نرم افزار و صندوق فروشگاهی و همچنین آشنایی با سایر محصولات تجاری و غیر تجاری شرکت پارمیس، از تخفیفات ویژۀ اصناف، اتحادیه ها و بازدیدکنندگان محترم نمایشگاه، جهت خرید نرم افزار نیز بهره مند شوند.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 20 شهریور 1395 09:01