تمدید مهلت ثبت نام شماره اقتصادی تا 15 آذر ماه

تمدید مهلت ثبت نام شماره اقتصادی تا 15 آذر ماه - 1.4 out of 5 based on 11 votes
تمدید مهلت ثبت نام شماره اقتصادی تا 15 آذر ماه
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، اعلام کرد: مهلت ثبت نام شماره اقتصادی تا ۱۵ آذرماه سال جاری تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عسکری اعلام کرد: مهلت ثبت نام مودیان مالیاتی مشمول دستورالعمل های خوداظهاری و توافق عملکرد سال ۹۰، در سامانه دریافت شماره اقتصادی و نیز مهلت پلمپ دفاتر قانونی برای عملکرد سال ۹۱، تا ۱۵ آذرماه تمدید شد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور دستورالعملی، اعلام کرد: مودیان مشمول دستورالعمل های قبلی این سازمان که نسبت به پلمپ و تحریر دفاتر قانونی برای عملکرد سال ۹۱ تا تاریخ ۳۰ مهرماه اقدام ننموده اند و یا در صورتی که تا تاریخ ۳۰ آبان ماه برای دریافت شماره اقتصادی در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور ثبت نام نکرده باشند، در صورتی که حداکثر تا تاریخ ۱۵آذرماه سال جاری نسبت به پلمپ دفاتر قانونی برای عملکرد سال ۹۱ و همچنین ثبت نام برای دریافت شماره اقتصادی اقدام نمایند، با رعایت سایر شرایط دستورالعمل های مذکور برای عملکرد سال ۹۰ مشمول خوداظهاری و توافق حسب مورد خواهند بود.
آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 07 آذر 1391 09:09