ایجاد نرم افزار جدید صدور قبض مالیاتی

ایجاد نرم افزار جدید صدور قبض مالیاتی - 1.5 out of 5 based on 8 votes
ایجاد نرم افزار جدید صدور قبض مالیاتی

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی از ایجاد نرم‌افزار صدور قبض مالیاتی جدید که مالیات‌‌های پرداختی توسط این سیستم، امکان صدور تاییدیه الکترونیکی برای واحد‌های مالیاتی را فراهم کرده خبر داد و گفت:امضای الکترونیک در حال گسترش به کلیه‌ی نرم‌افزار‌های مرتبط با متولیان مالیاتی است به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) به نقل ازایسنا ، حسین وکیلی با بیان این که امضای الکترونیکی از طریق دفاتر اسناد رسمی صادر می‌شود، خاطرنشان کرد:هر یک از هموطنان می‌توانند با مراجعه به دفاتر مذکور امضای الکترونیکی خود را ثبت کنند

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی با بیان این که این سازمان در گام نخست نرم‌افزار دریافت اظهار‌نامه مالیاتی را با قابلیت دریافت امضاء الکترونیکی طراحی کرد، افزود: این ویژگی‌ در حال گسترش به کلیه‌ی نرم‌افزار‌های مرتبط با متولیان مالیاتی است

وی با اشاره به این‌که امکان الکترونیکی جدید ارائه شده، نرم‌افزار صدور قبض مالیاتی جدید است که مالیات‌‌های پرداختی توسط این سیستم امکان صدور تاییدیه الکترونیکی برای واحد‌های مالیاتی را فراهم کرده گفت:با ایجاد این امکان مودیان نیاز به اخذ تاییدیه از ادارات مختلف ندارند. به عنوان مثال قبلا پیمانکاران که در شهرهای مختلف پروژه‌‌ای داشتند و مالیات‌هایی پرداخت می‌کردند برای تسویه‌حساب باید از کلیه‌ی ادارات آن شهرها تاییدیه می‌گرفتند اما با نصب برنامه‌‌ی جدید واحد‌ مالیاتی اصلی قادر به صدور تاییدیه نسبت به کلیه‌ی پرداخت‌های سراسر کشور بوده و نیاز به مراجعه مودیان محترم مالیاتی نیست

.به گفته او این نرم افزار در تهران و نیمی از استان‌های کشور نصب شده و در مابقی استان‌‌ها نیز به زودی نصب و تکمیل خواهد شد