اخبار

خبر ویژه: میزان افزایش ساعت کاری مرکز پشتیبانی پارمیس

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس یکی از بزرگترین شرکت های ارائه دهنده ی نرم افزارهای مالی و حسابداری در کشور است که با همراهی نیروهای کارآزموده خدمات خود را در سراسر کشور عرضه می کند.

این مجموعه همواره بر این عقیده است که سرمایه ی اصلی پارمیس مشتریان همیشه همراه و محترم نرم افزار حسابداری پارمیس هستند.

مدیریت محترم شرکت فناوری اطلاعات پارمیس ، طی نشستی که با گروه پشتیبانی در زمینه ی هرچه بهتر خدمت رسانی به مشتریان عزیز برگزار شد با تاکید بر نقش پررنگ و حیاتی واحد پشتیبانی در هر مجموعه به خصوص شرکت های تولید نرم افزار ، به منظور رفاه حال شما مشتریان عزیز و نظر به اینکه واحد پشتیبانی یکی از نقاط قوت و پراهمیت در هر مجموعه ی موفق است و پاسخگویی به سوالات باید به طور دقیق و حرفه ای و نیز مطابق بر آخرین راهکارهای پشتیبانی صورت گیرد طبق مصوبه ی هیئت مدیره ی فناوری اطلاعات پارمیس ساعت کاری واحد پشتیبانی را از تاریخ 21/02/1394 تا ساعت 20:00 اعلام نمودند.

ایشان همچنین بر آمادگی داشتن افزایش فعالیت واحد پشتیبانی تاکید کرده و این امر را مستلزم نیاز مشتریان گرامی دانستند زیرا فعالیت اقتصادی شما زیر چتر حمایتی پارمیس با امنیت و آرامش بیشتری صورت خواهد گرفت.

این تغییر ساعت کاری با عنایت به نتایج نظرسنجی های متعددی که از شما عزیزان انجام شد صورت گرفته است و هدف ما رضایت مندی هرچه بیشتر شماست.

باشگاه مشتریان پارمیس از دیگر تمهیداتی است که فناوری اطلاعات پارمیس با رویکرد الکترونیکی شدن فرآیندهای فروش و پشتیبانی نرم افزار برای شما مشتریان عزیز اندیشیده است و هم اکنون تعداد زیادی از همراهان خانواده ی بزرگ پارمیس با عضویت در باشگاه مشتریان از خدمات آنلاین واحد فروش و پشتیبانی بهره مند هستند.

شما می توانید برای تماس با بخش پشتیبانی فنی پارمیس یکی از روش های زیر را به کار گیرید:

تماس مستقیم با مرکز پشتیبانی: ۸۷۷ ۵۸ ۸۷۷

ارسال ایمیل برای بخش پشتیبانی فنی به آدرس Support{at}ParmisIT.com

ورود به باشگاه مشتریان پارمیس و ارسال مشکل برای پیگیری

گفت و گوی آنلاین

با احترام

فناوری اطلاعات پارمیس

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!