اخبار

بنیانگذار شرکت فناوری اطلاعات پارمیس به عضویت هیئت مدیره ی خانه ی صنعت ، معدن و تجارت جوانان ایران برگزیده شد.

خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران تشكلي است مردم نهاد كه پس از تأسيس خانه صنعت و معدن استان تهران در سال1381 و براساس احساس نیاز به تشکلی برای پر کردن خلاء موجود در ارتباط نسل جوان و تحصیل کرده کشور با پيشكسوتان صنعت و معدن تشکیل شد. هدف این تشکل تزریق نیروی خلاق جوانان کشور برای ایجاد تحول بزرگ در فعالیت تشکل های مردم نهاد و ایجاد زمینه برای معرفی توانمندی جوانان تحصیل کرده کشور به جامعه تولیدکنندگان برای استفاده بهینه از نیروی آنان است. ایجاد زمینه لازم برای ارتباط دانشگاه با صنعت و ترویج فرهنگ تولید در میان جوانان از اهداف دیگر تشکیل خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران است.

انتخاب مدیرعامل پارمیس، کارآفرین برتر جوان حوزه ی IT کشور به عنوان عضو هیئت مدیره ی خانه ی صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران با تکیه بر توانایی ها و تجارب ایشان و نیز ایمان به سابقه ی مدیریتی معتبر مدیرعامل پارمیس در شرکت فناوری اطلاعات پارمیس درزمینه ی تولید نرم افزارهای حسابداری و همچنین حضور ایشان در هئیت مدیره ی شرکت های مختلف دیگر است.

حضور جوانان در عرصه های مختلف مدیریتی از دوران جنگ با حضور شهید باکری و شهید همت و دوران سازندگی ادامه پیدا کرد و اینک میدان دادن به جوانان با انگیزه و سخت کوش در همه ی زمینه های مدیریتی و نیز حمایت از فکر و نبوغ آنان برای پیشرفت این سرزمین از مهم ترین دستاوردهای ایران اسلامی است.

از اهداف ایجاد خانه ی صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. مطالعه و بررسی در چگونگی ارتقاء بهره وری در واحدهای تولیدی و برقراری ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی

2. ارائه متد علمی ، عملی ، نوین، پیشرفته ، کلاسیک وهم اندیشی با بخش ها و رسته های مختلف صنعتی و معدنی برای به حداکثر رساندن ارزش افزوده حاصل از هر فعالیت صنعتی و معدنی

3. فراهم کردن شرایط دستیابی به فن آوری صنایع نوین با توجه به ارزش افزوده حاصله از آنها با عنایت به امکانات اقلیمی و کمک به فراهم کردن شرایط راهیابی به بازار بین المللی

4. تبیین مفاهیم برای ایجاد فرهنگ تخصصی صنایع مختلف و آموزش به تولید کنندگان و مصرف کنندگان و انتقال آن فرهنگ به کلیه سطوح آموزشی از پائین ترین سطح و اشاعه آن در جامعه

5. انتخاب رسته هایی از صنعت وتولید که در انجام آنها مزیت نسبی وجود داشته باشد یا امکان ایجاد مزیت نسبی موجود باشد و حداکثر کردن بهره وری در کلیه عوامل تولید

6. ایجاد ارتباط بین صنعتی و درون صنعتی در رشته های انتخاب شده

7. ایجاد امنیت جهت سرمایه گذاری در صنعت و معدن و سعی در سود آور کردن فعالیت های صنعتی و معدنی برای جذب سرمایه های داخلی و خارجی

برای مشاهده ی سایت خانه ی صنعت، معدن تجارت جوانان ایران روی لینک زیر کلیک کنید.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!