اخبار

فیلم آموزش بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس

با توجه به درخواست مشتریان محترم در ارتباط با برگزاری کلاس آموزشی بستن حسابها و بنا به اکثریت نظرها برای برگزاری کلاس به صورت آنلاین، شرکت فناوری اطلاعات پارمیس جهت رفاه حال مشتریان اقدام به تهیه یک فیلم آموزشی نموده است،که می توانید هم از لینک زیر و هم از باشگاه مشتریان پارمیس اقدام به دانلود آن نموده.

در این فیلم آموزش سعی شده است که تمام موارد در ارتباط با بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس توضیح داده شود،بنابراین این فیلم کامل بوده و نیاز مشتریان گرامی را برطرف خواهد کرد.

از مشتریان محترم خواهشمند است حتما به دانلود و تماشای این فیلم اقدام نموده و به علت زیاد بودن تماسها در روزهای اولیه سال جدید، فقط در صورت بروز مشکلی در انجام عملیات بستن حسابها با واحد پشتیبانی تماس حاصل نمایند.

دانلود فیلم آموزش بستن حسابها (36.05 MB)

نوشته های مشابه

4 نظرات

• لینک نظر کارشناس فروش شنبه, 20 دی 1393 12:26 ارسال شده توسط کارشناس فروش

احتراما
    جناب آقای هاشمی
    ایمیل کاتالوگ ها و لینک دانلود نسخه دموی نرم افزارحسابداری پارمیس برایتان ارسال گردید.

با تشکر-واحد فروش

• لینک نظر مجیدهاشمی شنبه, 20 دی 1393 00:43 ارسال شده توسط مجیدهاشمی

باسلام
    من مدیر مالی وحسابدار چند شرکت خدماتی حمل ونقل وپروژهای مسکن مهر وخریدوفروش محصولات فولادی وتولید حلب پنیر هستم
    وباپارسیان کارمیکنم اما گزارش دلخواه من درمورد چکها وحسابهای تفضیلی نمیدهد وگزارشات فروش وصندوق فروش درست وگزارشات فصلی درستی تحویل نمیدهد...
    آیا نرم افزار شما این قابلیتها را دارا میباشد ودرآخرسال بطور اتومات حسابها بسته میشوندو بسال بعد انتقال یابند؟؟؟
    یتوضیح کلی درمورد نرم افزاروقابلیتهای خاص بجز قابلیتهای دیگر نرم افزارها ومختص پارمیس بدهید وقیمت باکیتهای لازم وازهمه مهمتر پشتیبانی بطور مختصربدهید
    اگر هم نسخه دموی کامل دارید بفرسید برسی کنیم....به ایمیل ذکرشده ارسال کنید
    ازنرم افزار اندروید استفاده میکنم اما چند شرکتی خبری ندارم.
    باتشکرفراوان

• لینک نظر کارشناس فروش چهارشنبه, 30 مهر 1393 10:01 ارسال شده توسط کارشناس فروش

با سلام
    ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری درمورد فعالیتتون به ما بدید،چون نرم افزار پارمیس نسخه های بازرگانی ،تولیدی و شرکتی داره که می تونید با توجه به زمینه کاری تون از یکی از این نسخه ها استفاده کنید.

• لینک نظر هادی وردی جمعه, 21 شهریور 1393 23:46 ارسال شده توسط هادی وردی

با سلام و خسته نباشید. مدیر مالی چند شرکت هستم در آمل. خواستم نرم افزار برای کار جدیدم در مورد خوراک دام و علوفه هست آیا پارامیس در این مورد کار کرده و اگر کار کرده برا کار جدیدم میخام با نرم افزار مالیاتی. و این که در آمل نمایندگی جهت ارایه خدمات دارید

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!