آغاز فعالیت رسمی واحد طراحی سایت پارمیس

منتشر شده در اخبار
یکشنبه, 13 بهمن 1392

آغاز فعالیت رسمی واحد طراحی سایت پارمیس همزمان با سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس با توجه به نیاز و درخواست مشریان و بازار اقدام با تاسیس واحد طراحی سایت نمود. به لطف خداوند و تلاش چند ماهه متخصصان پارمیس، آغاز فعالیت رسمی این واحد از تاریخ 29 دیماه 92 همزمان با ولادت مبارک حضرت محمد(ع) و امام جعفر صادق(ص) شروع گردید.

از آنجا که وجود یک وبسیات حرفه ای و مناسب برای یک شرکت بسیار مهم و ضروری بوده و دارای اهمیت بسیار بالاییست و متاسفانه برخی از مشتریان نتوانسته بودند خدمات مناسبی را از شرکت های دیگر دریافت نمایند، لذا با توجه به سوابق درخشان پارمیس در ارائه نرم افزار حسابداری و سامانه پیام کوتاه و خدمات پشتیبانی مناسب، اصرار به دریافت خدمات طراحی سایت از پارمیس را داشتند که با توجه به تحقیقات و برنامه ریزی های انجام شده، خوشبختانه محقق شد.

واحد طراحی سایت پارمیس با بهره گیری از متخصصان و طراحی سایت ساز مبتنی بر تکنولوژی روز و با کاربری بسیار آسان از این پس آمادگی دارد که سایت مجموعه شما را با کیفیت بسیار بالا و مبتنی بر آخرین تکنولوژی های روز طراحی نمایند.

همچنین برای هر گونه مشاوره می توانید با شرکت پارمیس، واحد طراحی سایت تماس حاصل فرمائید .

امیدواریم با راه اندازی این واحد بتوانیم گام بلند دیگری در راستای ارتقا جایگاه خانواده بزرگ پارمیس برداریم.

• آخرین بار تغییر یافته یکشنبه, 13 بهمن 1392 13:48

• 0 نظر

برچسب ها

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!