اخبار

آغاز فعالیت رسمی واحد طراحی سایت پارمیس

آغاز فعالیت رسمی واحد طراحی سایت پارمیس همزمان با سالروز ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس با توجه به نیاز و درخواست مشریان و بازار اقدام با تاسیس واحد طراحی سایت نمود. به لطف خداوند و تلاش چند ماهه متخصصان پارمیس، آغاز فعالیت رسمی این واحد از تاریخ 29 دیماه 92 همزمان با ولادت مبارک حضرت محمد(ع) و امام جعفر صادق(ص) شروع گردید.

از آنجا که وجود یک وبسیات حرفه ای و مناسب برای یک شرکت بسیار مهم و ضروری بوده و دارای اهمیت بسیار بالاییست و متاسفانه برخی از مشتریان نتوانسته بودند خدمات مناسبی را از شرکت های دیگر دریافت نمایند، لذا با توجه به سوابق درخشان پارمیس در ارائه نرم افزار حسابداری و سامانه پیام کوتاه و خدمات پشتیبانی مناسب، اصرار به دریافت خدمات طراحی سایت از پارمیس را داشتند که با توجه به تحقیقات و برنامه ریزی های انجام شده، خوشبختانه محقق شد.

واحد طراحی سایت پارمیس با بهره گیری از متخصصان و طراحی سایت ساز مبتنی بر تکنولوژی روز و با کاربری بسیار آسان از این پس آمادگی دارد که سایت مجموعه شما را با کیفیت بسیار بالا و مبتنی بر آخرین تکنولوژی های روز طراحی نمایند.

همچنین برای هر گونه مشاوره می توانید با شرکت پارمیس، واحد طراحی سایت تماس حاصل فرمائید .

امیدواریم با راه اندازی این واحد بتوانیم گام بلند دیگری در راستای ارتقا جایگاه خانواده بزرگ پارمیس برداریم.

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!