2024-04-19 10:19:40

نرم افزار حسابداری “برگ سبز پارمیس”(رایگان) رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی: بنیان‌گذار پارمیس با رونمایی از نرم‌افزار حسابداری «برگ سبز پارمیس» اظهار داشت: افراد برای امور شخصی و یا کسب و کارهای کوچک می‌توانند به رایگان از این نرم‌افزار کارآمد، بدون محدودیت زمانی استفاده کنند.
وی افزود: صاحبان مشاغل کوچک و کم بازده به دلیل توان مالی اندک و یا از آنجا که عادت به خرید نرم‌افزار ندارند و نرم‌افزار را کالایی قابل خرید و فروش نمی‌دانند، معمولا از نرم‌افزارهای قفل شکسته استفاده می‌کنند یا به سوی ارزان‌ترین نرم‌افزارهای موجود در بازار سوق داده می‌شوند.
مدیر عامل پارمیس با بیان اینکه این نرم‌افزارها گاه نرم‌افزارهای غیر استاندارد و غیر کارشناسی هستند که به صورت انفرادی تولید و پشتیبانی می‌شوند و برخی حتی دارای تاییدیه یا مجوز از هیچ ارگان یا نهادی نیز نیستند، گفت: پس از مدتی، عدم پاسخگویی این دست از نرم‌افزارها سبب می‌شود که نه تنها شخص در رسیدن به اهداف مالی خود پیشرفتی احساس نکند، بلکه رفته رفته احساس می‌کند که وقت و انرژی خود را بی‌جهت هزینه کرده است و نهایتا دوباره به حسابداری دفتری و سنتی باز می‌گردد یا در بهترین حالت بدون داشتن کوچک‌ترین نظارتی رسیدگی به فعالیت‌های مالی خود را به دست یک حسابدار می‌سپارد که طبیعتا در کسب و کارهای کوچک بازدهی خوبی نخواهد داشت. وی گفت: در این راستا تصمیم پارمیس از چندی پیش بر این قرار گرفت که با هدف گرفتن امور شخصی افراد و ساده‌ترین انواع کسب و کارهای موجود در ایران، نرم‌افزاری رایگان طراحی کند که صاحبان مشاغل کوچک و کم بازده و افراد، بدون هزینه مالی بتوانند به دنیای فناوری اطلاعات قدم گذاشته و با استفاده از رایانه، امور مالی خود را مدیریت کنند با این نگرش که در صورت توسعه فعالیت‌ها بتوانند از محصولات تجاری مطمئن و با خدمات پشتیبانی با کیفیت بعدی نیز بهره‌مند شوند.
نسخه برگ سبز پارمیس به دلیل قدیمی بودن و اتمام طول عمر آن و همچنین عدم سرویس دهی شرکت های عرضه کننده قفل نرم افزاری به طور کلی از عرضه و پشتیبانی خارج شده و از طریق وب سایت پارمیس قابل دسترسی نیست همچنین اگر از سایت های دیگر دانلود به صورت غیر قانونی دانلود شود، پارمیس هیچ تعهدی مبنی بر فعال شدن، فعال ماندن و یا پشتیبانی آن ندارد.