هشدار

اخبار

پارمیس منتخب جشنواره تولید ملی - حمایت ملی

اهداء تندیس جشنواره تولید ملی، حمایت ملی به پرافتخارترین شرکت نرم افزاری کشور

پارمیس از سوی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به عنوان تنها شرکت نرم افزاری کشور، در جشنواره ملی تولید ملی، حمایت ملی برگزیده شد.
دهمین جشنوارۀ تولید ملی- افتخار ملی سی‌ام بهمن ماه سال جاری در سالن اجلاس سران برگزار گردید و شرکت فناوری اطلاعات پارمیس بعنوان پرافتخارترین شرکت نرم افزاری در سال 1391 از سوی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به عنوان تولیدکننده ویژه نرم افزاری و برتر برگزیده این جشنواره انتخاب شد. دراین مراسم لوح تقدیر و تندیس جشنواره توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت به بنیانگذار پارمیس اهدا شد.
در این جشنواره كه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس مؤسسۀ استاندارد، رییس کمیسیون صنایع مجلس، رییس شبکۀ خانه‌های صنعت و معدن کشور، مقامات و مدیران صنعت و اقتصاد کشور، دانشگاهیان، اصحاب رسانه و همچنین مدیران و صاحبان صنایع برگزار شد، از تولیدکنندگان صنعتی برتر در سه رتبه‌بندی ویژه، ممتاز و برگزیده تقدیر بعمل آمد.
در این مراسم مهدی غضنفری، وزیر صنعت و معدن و تجارت ضمن گزارشی از عملکرد ده ماهۀ اخیر وزارتخانۀ تحت مديريت خود، در خصوص تسهیلات، تولید و تجارت، به بیان چالش‌های پیش رو با توجه به محدودیت‌های بین‌المللی پرداخت و خواستار جهت‌گیری مسئولان حوزۀ تولید به سمت صادرات و ارزآوری شد . وی تولید صادراتی را جانشین مناسبی برای کمبود ارز دانست و خاطرنشان کرد: در صورت صادر نشدن نفت، تولید می‌تواند ارز مورد نیاز خود را از طریق صادرات کسب کند.
پیش از سخنرانی وزیر صنعت، سایر مقامات، نمایندگان مجلس، صاحبان صنایع و اعضای خانۀ صنعت و معدن و اتاق صنایع و معادن ایران نیز دربارۀ مسائل روز صنعت به سخنرانی پرداختند.
در خاتمۀ دهمین جشنوارۀ تولید ملی که با محور قرار دادن سیاست تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی برگزار گرديد، بیانیه‌ای از سوی برگزارکنندگان قرائت شد و جشنواره با اميد به عملی شدن این بیانیه توسط دولت و مجلس به کار خود پایان داد.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!