اخبار

ویدئو آموزشی | بستن سال مالی در نرم افزار حسابداری پارمیس

پارمیس : کاربران در پایان هر سال شمسی اقدام به بستن حساب ها و ایجاد سال مالی جدید می کنند. در این سری آموزش‌های ویدئویی و تصویری قصد داریم چگونگی بستن حساب‌ها در نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو را به طور دقیق، سریع و گام به گام مرور کنیم.

بستن حساب ها به چه معنا است؟

منظور از بستن حساب ها در حسابداری، صفر کردن مانده حساب های یک شرکت یا مجموعه اقتصادی است. طبیعی است که هر حساب پس از مانده گیری، مبلغی به عنوان مانده داشته باشد ؛ به عبارت دیگر مابین مجموع اقلام بدهکار و بستانکار ثبت شده در دفاتر حساب یا نرم افزار حسابداری تفاوتی وجود دارد. اغلب این مانده حساب ها در طرف موافق با ماهیت حساب مدنظر است ؛ بدین معنا که مانده حساب دارایی در طرف بدهکار و مانده حساب درآمد در طرف بستانکار است.

برای بستن حساب ها در واحدهای تجاری می توان دلایل مختلفی را بیان نمود. اولین دلیل برای بستن حساب ها ، صفر کردن بخشی از حساب های واحد اقتصادی است که نشان دهنده عملکرد واحد در یک دوره مالی بوده و نیاز است برای شروع دوره جدید مانده این دسته از حساب ها صفر باشد.

مطابق با قوانین مربوط به نگهداری دفاتر مالی، واحدهای تجاری و اقتصادی ملزم هستند برای هر دوره مالی از دفاتر مالی جدید استفاده کنند. درنتیجه باید برخی از حساب ها در دفتر مالی جاری بسته شود تا بتوان آنها را به دفتر مالی جدید انتقال داد.

توجه داشته باشید این آموزش ها مناسب برای نسخه 10.6.53 به بعد در پارمیس پلاس و 11.6.0 به بعد در پارمیس پرو است. در صورت وجود هر سوال برای بستن حساب می توانید با کارشناسان واحد پشتیبانی فناوری اطلاعات پارمیس تماس حاصل نمایید..

آموزش بستن سال مالی به طور موقت در نرم افزار حسابداری پارمیس

آموزش بستن سال مالی به طور دائم و ایجاد سال مالی جدید در نرم افزار حسابداری پارمیس

آموزش تبدیل بستن موقت سال مالی به دائم در نرم افزار حسابداری پارمیس

آموزش تصویری بستن موقت سال مالی
آموزش تصویری بستن دائم سال مالی
تبدیل سال مالی موقت به دائم
آموزش بستن حسابها در پارمیس پلاس

تماس با پارمیس

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!