اخبار

آموزش انتقال بکاپ پارمیس همراه به اپ جدید (ویژه‌ی کاربران iOS)

پارمیس آی تی : کاربرانی که نسخه ios پارمیس همراه را از اپ استور دانلود کرده بودند و پس از آپدیت از مارکت های ایرانی در انتقال اطلاعات خود دچار مشکل شده اند توجه داشته باشند که چنانچه پشتیبان گیری ابری خود را فعال نکرده بودند، تا قبل از انتقال بکاپ اپ قدیمی به اپ جدید، به هیچ وجه نسخه قدیمی پارمیس همراه را از تلفن همراه خود پاک نکنند. در غیر این صورت پارمیس هیچگونه مسئولیتی بابت دیتای از دست رفته شما نخواهد داشت.

اپلیکیشن حسابداری پارمیس همراه هم اکنون از طریق مارکت سیبچه ، سیب ایرانی و آی اپس در دسترس قرار دارد. کاربران گرامی iOS می‌توانند اپلیکیشن پارمیس همراه را از این مارکت دریافت و نصب کنند.

قابل توجه کاربران iOS : شرکت فناوری اطلاعات پارمیس هیچگونه مسئولیتی بابت بسته شدن مجدد اپ از جانب اپل و یا مشکلات دیگر از این سمت را ندارد.

جهت انتقال بکاپ از اپ قبلی به جدید، ویدئو آموزشی و متن زیر را با دقت مطالعه کنید. این آموزش مناسب کاربرانی است که اپ قدیمی (دانلود شده از اپ استور) را از تلفن همراه خود پاک نکرده باشند.

آموزش انتقال بکاپ از اپ قبلی به اپ جدید

گوشی آیفون خود را به سیستم متصل کرده و وارد نرم افزار iTunes شوید و منتظر بمانید تا آن نرم افزار آن را شناسایی کند.

پس از شناسایی ، گزینه File Sharing را انتخاب نمایید. سپس از لیست برنامه ها، نسخه قبلی حسابداری پارمیس همراه را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

در صفحه باز شده فایل  parmis_v2.sqlite را روی دسکتاپ یا فولدر مورد نظر خود ذخیره (یا Drag and Drop) کنید.

سپس فایل بکاپ را به پوشه ی نسخه جدید حسابداری پارمیس همراه بکشید و رها کنید و در پیغام ظاهر شده روی Replace کلیک کنید.

اطلاعات شما به نسخه ی جدید منتقل شده است. نرم افزار خود را یکبار ببندید و باز کنید تا دیتای قبلی برای شما نمایش داده شود.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!