امکان خرید آنلاین نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس فراهم شد

منتشر شده در اخبار
دوشنبه, 02 بهمن 1396

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس به اطلاع آندسته از علاقه مندانی که تمایل به خرید آنلاین نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس دارند می رساند که اخیراً قابلیت خرید آنلاین نسخه های مختلف نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس از طریق سایت پارمیس فراهم شده است.

خریداران محترم می توانند با مشاهده امکانات و ویژگی های محصولات در صفحات مربوط به هر نسخه، برای خرید نسخه مورد نظر خود به صورت خرید اینترنتی اقدام نمایند. پس از اتمام فرآیند خرید اینترنتی نرم افزار حسابداری پارمیس، کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن با شما مشتریان گرامی جهت هماهنگی دقیق نحوه ارسال محصول و سایر جزئیات تحویل آن اقدام خواهند کرد.

خرید آنلاین نرم افزار حسابداری پارمیس

قابل ذکر است که خرید اینترنتی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس در نسخه های مختلف حسابداری فروشگاهی، حسابداری شرکتی، حسابداری بازرگانی، حسابداری تولیدی و ... از طریق فروشگاه اینترنتی دیجیکالا نیز امکانپذیر بود که مخاطبان این فروشگاه اینترنتی نیز از این طریق میتوانند نرم افزار مورد نیاز خود را خریداری نمایند.

در صورت وجود هرگونه ابهامی در زمینه خرید آنلاین نرم افزار از سایت پارمیس و فرآیند تحویل کالا، میتوانید با واحد فروش پارمیس به شماره 02187759000 تماس حاصل نمایید تا با اطمینان بیشتری پس از مشاوره رایگان خرید خود را انجام دهید.

هدف پارمیس از راه اندازی بخش خرید آنلاین نسخه های پارمیس پلاس ساده تر کردن هرچه بیشتر فرآیند خرید نرم افزار برای مشتریان گرامی در بستری قابل اطمینان می باشد و امیدواریم که از این پس نیز همچون گذشته خدمات شایسته ای را به شما همراهان عزیز ارائه دهیم.

خریداران گرامی توجه فرمایند که با خرید نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، از یکسال پشتیبانی رایگان نرم افزار نیز بهره مند خواهند شد.

لیست قیمت و خرید آنلاین

همچنین میتوانید از طریق هریک از صفحات زیر نیز به تفصیل مشخصات نسخه های مختلف را مشاهده نمایید و با مقایسه قابلیت های هر نسخه، نرم افزار مناسب کسب و کارتان را خریداری نمایید.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی

نرم افزار حسابداری شرکتی

نرم افزار حسابداری تولیدی

نرم افزار حسابداری بازرگانی

نرم افزار حسابداری جامع

• آخرین بار تغییر یافته شنبه, 12 مهر 1399 16:11

• 0 نظر

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!