اخبار

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران

سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران با موضوع پیاده سازی استانداردهای بین المللی گزارش مالی IFRS در شبکه بانکی کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، محسن قاسمی دبیرکل انجمن گفت: خوشبختانه در پی گسترش تعاملات سیاسی و اقتصادی ایران در گستره بین‎المللی، مباحث مربوط به پیاده‎سازی استانداردهای بین‎المللی گزارشگری مالی (IFRS) در نظام گزارشگری مالی بنگاه‎های بزرگ و دارای ذینفعان عمومی کشور (از جمله، شرکت‎های بزرگ بورسی، بانک‎ها، موسسات اعتباری، و بیمه‎ها) از موضع ضعف و مورد کم‎توجهی و حتی بی‎توجهی تاسف‎بار سال‎های گذشته خارج شده است؛ و طی یک سال گذشته، اقدامات بسیار خوبی در این ارتباط از سوی نهادهای تاثیرگذار بر حرفه حسابداری ایران از جمله، سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک مرکزی، و سازمان حسابرسی انجام شده است.

فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده نرم افزارهای یکپارچه مالی، حسابداری و سازمانی با حضور در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران با معرفی محصولات نرم افزاری ویژه خود، نرم افزار یکپارچه سازمانی پارمیس استار و نرم افزار صندوق فروشگاهی پارمیس پلاس، و همچنین پارمیس همراه، نرم افزار حسابداری شخصی رایگان قدم دیگری در این راستا برداشت.

پارمیس در سی و هشتمین همایش انجمن حسابداران خبره ایران

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!