اخبار

برگزاری دورۀ آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو

لازم به ذکر است که کلاس های مربوط به آموزش نرم افزار پارمیس پلاس تا اطلاع ثانوی برگزار نخواهد شد. لذا از پرداخت هزینه و یا پر کردن فرم ثبت نام خودداری فرمایید.

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده انواع نرم افزار حسابداری و مالی، به اطلاع علاقه مندان و کاربران نرم افزار حسابداری پارمیس می رساند که کلاس های آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو، برای مشتریان جدید که برای اولین بار در دوره شرکت می کنند برگزار می گردد.

بدین وسیله از تمامی کاربران جدید پارمیس دعوت می کنیم، جهت شرکت در دورۀ آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو، از طریق فرم ثبت نام در ادامه، اطلاعات خود را ثبت نموده؛ تا کارشناسان ما جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس حاصل نمایند.

سایر علاقه مندان به یادگیری نرم افزار و کاربران قدیمی نرم افزار حسابداری پارمیس نیز می توانند از طریق فرم زیر، ثبت نام اولیه جهت حضور در کلاس ها را انجام دهند. لازم به ذکر است هزینه شرکت در کلاس ها به صورت آزاد مبلغ 600.000 ریال می باشد.

محل برگزاری کلاس: تهران، خیابان بهشتی، خیابان شهید برادران کاووسی فر، پلاک 1، طبقه 3، دفتر مرکزی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس

تصاویر برخی از کلاس های آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس :

نوشته های مشابه

7 نظرات

• لینک نظر کارشناس دوشنبه, 09 بهمن 1396 12:58 ارسال شده توسط کارشناس

پاسخ کارشناس به علی هریسی »

با سلام. در حال حاضر تنها کلاس رسمی آموزش نرم افزار حسابداری پارمیس در دفتر مرکزی این شرکت واقع در تهران برگزار میشه.

• لینک نظر علی هریسی دوشنبه, 09 بهمن 1396 11:50 ارسال شده توسط علی هریسی

سلام
    برای سایر شهرها کلاس اموزشی ندارید ؟

• لینک نظر کارشناس یکشنبه, 08 بهمن 1396 11:46 ارسال شده توسط کارشناس

پاسخ کارشناس به hadizare »

با سلام و احترام. لطفاً برای دریافت کد فعال سازی از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

• لینک نظر hadizare شنبه, 07 بهمن 1396 10:59 ارسال شده توسط hadizare

سلام لطفا کد فعال سازی رو بدید.
    9993894759033

• لینک نظر علی اصغر یوسفی چهارشنبه, 24 آذر 1395 12:41 ارسال شده توسط علی اصغر یوسفی

یک سوال دیگر اینکه چه خوب بو د امگان استفاده از این نرم افراز در pc هم بود

• لینک نظر کارشناس شنبه, 13 شهریور 1395 09:13 ارسال شده توسط کارشناس

پاسخ کارشناس به آقای رمضان کوهکن:

با سلام و احترام

با سپاس از شما که اپلیکیشن حسابداری رایگان پارمیس همراه را برای مدیریت هزینه و درآمد های خود انتخاب نمودید، امیدواریم که امکانات این برنامه رضایت شما را جلب کرده باشد. در صورتی که هرگونه انتقاد، پیشنهاد یا سوالی در این خصوص دارید می توانید از طریق ارسال تیکت در منوی اصلی» پشتیبانی و مرکز پیام، در برنامه حسابداری پارمیس همراه به اطلاع کارشناسان ما برسانید. این تیکت ها به صورت روزانه بررسی می شوند و بر اساس اولویت به آنها پاسخ داده می شود.
    ضمناً برای آشنایی بیشتر با امکانات برنامه کانال تلگرام نرم افزار حسابداری پارمیس همراه به آدرس https://telegram.me/parmismobile را دنبال نمایید.

با تشکر
    فناوری اطلاعات پارمیس

• لینک نظر رمضان کوهکن جمعه, 12 شهریور 1395 18:14 ارسال شده توسط رمضان کوهکن

من برای ثبت حساب روزمره خود از نوع حسابداری در گوشی اندروید استفاده میکنم و خیلی عالی هست فقط یه مبهماتی دارد که اگه یه شماره تماس جوابگو داشتین برا راهنمایی عالی بود

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!