اخبار

دهه فجر همراه با تخفیف ویژه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، ضمن عرض تبریک به تمامی هموطنان عزیز به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تخفیف ویژه 15% را جهت خرید، ارتقاء یا تمدید پشتیبانی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس برای مشتریان و همراهان گرامی پارمیس در نظر گرفته است.

فناوری اطلاعات پارمیس در سی هفتمین سالگرد این پیروزی بزرگ، برای شما هموطنان میهن عزیزمان ایران، دلی خوش، روزهایی به یادماندنی و آرامشی همیشگی در کشور همیشه سربلند ایران آرزومند است و امیدواریم در سایه لطف خداوند همواره نام ایران زمین در سراسر دنیا به عنوان سمبلی از افتخار، شکوه، شجاعت، تلاش و زیبایی ناتمام یاد شود.

جهت بهره مندی از تخفیف ویژه خرید، ارتقاء و تمدید پشتیبانی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس به مناسبت دهه فجر می توانید از تاریخ 12 بهمن 94 الی 22 بهمن 94 با واحد فروش نرم افزار حسابداری پارمیس تماس حاصل نمایید. همکاران ما آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان هستند.

همچنین برای مشاهده امکانات جدیدترین نسخه نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس (نسخه 10.3) که روز گذشته منتشر شده است، اینجا را مشاهده کنید و برای مشاهده جزییات کامل ویژگی ها و امکانات پارمیس پلاس به صفحه امکانات نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس مراجعه کنید.

دفتر مرکزی فروش پارمیس:
شماره مرکز تماس: ۸۷۷۵۸-۰۲۱
تلفن مستقیم : ۸۷۷۵۹۹۹۹
فکس مستقیم: ۸۷۷۵۹۵۰۱
ایمیلSales{at}ParmisIT.com :

نوشته های مشابه

5 نظرات

• لینک نظر حسین نورلویی چهارشنبه, 21 بهمن 1394 09:00 ارسال شده توسط حسین نورلویی

خیلی عالی

• لینک نظر کارشناس سه شنبه, 20 بهمن 1394 08:53 ارسال شده توسط کارشناس

با سلام و احترام

ضمن تشکر از نظر مثبت شما نسبت به نرم افزار حسابداری پارمیس امیدواریم که به بهترین نحو همیار شما در امور حسابداری و حسابرسی باشد.
    در حال حاضر فناوری اطلاعات پارمیس نرم افزاری برای سیستم عامل مک تولید نکرده است اما پیشنهاد شما به واحد تولید منتقل شد.

با سپاس

• لینک نظر شوشتری یکشنبه, 18 بهمن 1394 21:11 ارسال شده توسط شوشتری

با سلام و احترام

بسیار برنامه و نرم افزار عالی و کاربردی میباشد و اینجانب برای تمام موارد شخصی استفاده مستمر دارم .
    برخورد لازم دیدم از زحمات شما تشکر و قدردانی کرده باشم.
    موفق باشید.

• لینک نظر مصطفى گودرزى جمعه, 16 بهمن 1394 02:28 ارسال شده توسط مصطفى گودرزى

سلام نرم افزار خيلى عالى و فوق العاده اى هست
    ميخواستم بدونم همچين نرم افزارى براى سيستم عامل مك هم توليد شده كه با مك بوك بشه باهاش كار كرد.

• لینک نظر حسن دهقان پنج شنبه, 15 بهمن 1394 11:25 ارسال شده توسط حسن دهقان

با سلام و احترام

بر خود لازم دانستم از زحمات تک تک شما عزیزان تشکر نمایم. اینجانب از حسابداری همراه پارمیس استفاده میکنم و کاملاً راضی هستم

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!