اخبار

جدیدترین به روز رسانی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس با امکانات متفاوت در نسخه 10.3

فناوری اطلاعات پارمیس طی چند سال اخیر با تلاش مستمر کارشناسان، مهندسین و متخصصان با تجربه خود توانسته است همواره پشتیبانی شایسته ای از نرم افزار های حسابداری پارمیس را به کاربران و مشتریان محترم پارمیس ارائه نماید و محصولات خود را به صورت مستمر به روز رسانی کند؛ تا ضمن برطرف کردن احتیاجات کاربران، امکانات جدیدتری را مطابق نیازهای اصناف مختلف به نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس بیافزاید.

نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس با امکانات متعدد و کاربردی، مناسب ترین گزینه جهت کسب و کارهای کوچک و متوسط، اصناف و دفاتر و شرکت های تولیدی، خدماتی، بازرگانی، فروشگاهی و ... می باشد.

فناوری اطلاعات پارمیس همواره در مسیر توسعه و گسترش نرم افزارهای حسابداری خود، نیازها و احتیاجات سازمان ها، شرکت ها و تمامی افرادی که از نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس استفاده می کنند را در نظر گرفته است و بر همین اساس جدید ترین آپدیت نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس را به عنوان نسخه 10.3 با امکاناتی جدید و کاربردی برای سهولت هرچه بیشتر کاربران جهت استفاده از نرم افزار عرضه کرد.

نسخه 10.3 نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس دارای امکاناتی از قبیل :

1- اضافه کردن مانیتور مشتری به فاکتور

2- چاپ فیش واگذاری با فرمت مورد تایید بانک

3- امکان تغییر گروهی فرمول ساخت ها

4- ارتباط مستقیم معین با تفصیلی

5- انتخابگر هوشمند اشخاص

6- اضافه کردن پنل فاکتور به فاکتور

و همچنین اعمال تغییراتی کاربردی در بخش :

1- لیست تولید

2- لیست کالا

3- لیست فرمول ساخت

4- صورتحساب

است که کار کردن با این بخش ها را برای کاربران ساده تر و کاربردی تر خواهد کرد.

برای مشاهده لیست کامل امکانات جدید نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس نسخه 10.3 به همراه توضیحات و تصاویر مربوطه، به صفحه امکانات نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس مراجعه کنید.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره آپدیت جدید نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس، میتوانید با واحد پشتیبانی تماس حاصل نمایید.

در ادامه میتوانید ویدئویی کوتاه درباره معرفی نسخه جدید حسابداری پارمیس پلاس را مشاهده کنید.

نوشته های مشابه

1 نظر

• لینک نظر منوچهر حاجیلو جمعه, 16 شهریور 1397 15:08 ارسال شده توسط منوچهر حاجیلو

با سلام وخسته نباشید یکی از نقاط ضعف اصناف نداشتن تاریخ میلادی وقیمتهای ارزی متنوع میباشد که در حسابداری های دیگری کاملا بروز میباشد با تشکر

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!