اخبار

دهم آبان سالروز تولد نرم افزار حسابداری پارمیس گرامی باد!

فناوری اطلاعات پارمیس تولید کننده ی نرم افزار های مالی و حسابداری، در آستانه ی چهارده سالگی تاسیس این شرکت مفتخر است با عزیزانی چون شما خانواده ی بزرگ پارمیس همراه بوده است . از همان روزهای نخست  اندیشه ی خدمت به مشتریان و اعتلای ایران اسلامی را در سر پروراندیم تا اکنون  با کوله باری از تجربه و افتخاراتی متعدد  در خدمت شما باشیم. در این چهارده سال سعی کردیم از همه ی تکنولوژی های جدید به منظور بروز رسانی و افزایش سطح کیفی و رضایت شما بهره مند گردیم. از اقدامات مهمی که در سال گذشته انجام شد می توان به باشگاه مشتریان پارمیس اشاره کرد که به منظور پشتیبانی 24 ساعته ی آنلاین راه اندازی شد و به یاری شما همراهان همیشگی پارمیس بالغ بر پنج هزار مشترک دارد. عرضه ی پارمیس همراه روی دو پلت فرم اندروید و ای او اس به عنوان اولین نرم افزار حسابداری همراه و رایگان گام دیگری بود که پارمیس را در این عرصه نیز متمایز می نماید.  تا به امروز بیش از سیصد هزار کاربر برنامه ی پارمیس را روی گوشی های هوشمند خود نصب و استفاده کرده اند. عرضه ی پارمیس استار به صورت جدی و حرفه ای گام دیگری بود درتولید نرم افزارهای جامع ERP و MIS پیشرفته در ایران که با تلاش متخصصین پارمیس برای مراکز اقتصادی متوسط و بزرگ انجام شد. گروه تولید و برنامه نویسی پارمیس استار همواره در حال بروزرسانی امکانات مختلف این نرم افزار هستند.

امیدواریم با داشتن سرمایه هایی چون شما عزیزان بتوانیم در همه ی عرصه ها بهترین باشیم.

فناوری اطلاعات پارمیس ضمن گرامی داشت دهم آبان ماه سالگرد تولد نرم افزار حسابداری پارمیس،  جشنواره ی ویژه ای از هشتم تا پانزدهم آبان ماه برگزار می نماید.

برای شما که منتظر جشنواره ی استثنایی تولد پارمیس بوده اید از 8 تا 15 آبان ماه هدایای ویژه ای به شرح زیر تدارک دیده ایم:

1-       با خرید پکیج (نرم افزارحسابداری  ، ماژول و سامانه ی پارمیس) ، ۲5% هدیه بگیرید.

2-       با ارتقای نرم افزار حسابداری خود به پارمیس پلاس از تخفیف  25% بهره مند شوید.

3-       با خرید یک  نرم افزار پارمیس یک سامانه پیام کوتاه نسخه یک ، هدیه بگیرید.

سالروز تولد  پارمیس را با شما خانواده ی بزرگ پارمیس گرامی می داریم.

منتظر تماس شما هستیم.

نوشته های مشابه

1 نظر

• لینک نظر Mkayedi جمعه, 15 آبان 1394 10:28 ارسال شده توسط Mkayedi

سلام خيلى خيلى زحمت كشيدين خيلى عاليه از همه شما عزيزان خسته نباشيد ميگوييم انشاالاشاهد موفقيتهاى روز افزون پارميس باشيم

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!