اخبار فناوری اطﻼعات

برترین خدمات دهندگان ADSL معرفی شدند

از بین 12 شرکت ارائه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکتهای آریا رسانه تدبیر - شاتل- و انتقال داده‌های آسیاتک به طور مشترک رتبه اول، شرکت پارسان لین ارتباطات - پارس آنلاین - رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.

این ارزیابی شرکتهای ندا گستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات، عصر انتقال داده‌ها به ترتیب رتبه‌های چهارم، پنجم و ششم و شرکتهای داده پردازی فن‌آوا و انتقال داده‌های رهام داتک بطور مشترک رتبه هفتم و شرکت مخابرات ایران رتبه هشتم را کسب کرد.

حسن رضوانی- معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائه‌کنندگان برتر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد گفت: قانونمندی، توسعه و اجرا، تعرفه‌ها، کیفیت سرویس، پشتیبانی و به ویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورها است.

وی درباره استفاده از سایر روشها در کنار نظرسنجی از مشترکین و مشارکت آنها در این ارزیابی‌ها اظهار کرد: بزودی سامانه ارزیابی دوره‌ای اپراتورها در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی خواهد شد و مشترکین می‌توانند با همکاری و مشارکت در نظرسنجی‌های این سازمان و با پاسخگویی دقیق به سوالات طرح شده در حوزه خدمات اینترنت پرسرعت در ایجاد فضای رقابتی و ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات سهیم باشند.

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!