اخبار فناوری اطﻼعات

هشــدار : همین حالا پسوردتان را در این سایت‌ها عوض کنید!

یک مشکل امنیتی بزرگ در OpenSSL به نام Heartbleed اخیراً جنجال زیادی به پا کرده و نگرانی‌های زیادی را به وجود آورده است. برای آن‌که مطمئن شوید حساب‌های کاربریتان ایمن هستند بهتر است پسورد این سایت‌ها را این هفته تغییر دهید.

مشکل خونریزی قلبی یا Heartbleed یکی از بزرگ‌ترین مشکلات امنیتی تاریخ اینترنت است که بسیاری سرویس‌های بزرگ مانند گوگل و فیس‌بوک را نیز تحت تأثیر قرار داد. بسیاری از این وب‌سایت‌ها به تازگی با انتشار آپدیت‌ها و پچ‌های امنیتی این مشکل را برطرف کردند اما خوب است برای امنیت خاطر پسورد حساب‌های کاربریتان را هر چه سریع‌تر تغییر دهید.

وب‌سایت Mashable با بسیاری سایت‌های بزرگ ارتباط برقرار کرده و وضعیت امنیتی آن‌ها را در مورد این باگ بزرگ جویا شده است. به این ترتیب بهتر است پسورد سایت‌هایی را که در لیست زیر ذکر شده است تغییر دهید. همچنین واضح است که اگر از یک پسورد برای چندین وب‌سایت مختلف استفاده می‌کرده‌اید (که به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود) و یکی از آن‌ها در لیست قرار دارد بهتر است پسورد تمامی این چند سایت را تغییر دهید.

شبکه‌های اجتماعی:
شبکه های اجتماعی

شرکت‌های بزرگ دیگر:

شبکه های اجتماعی
سرویس‌های ایمیل:

سرویس های ایمیل
فروشگاه‌ها و حساب‌های آنلاین:

فروشگاه ها و حسابهای آنلاین
دیگر وب‌سایت‌ها:

وبسایتها
سرویس‌های مدیریت پسورد:
سرویس های مدیریت پسورد

*گوگل اعلام کرده است که کاربران نیازی به تغییر پسورد خود ندارند اما برای امنیت بیشتر بهتر است این کار را انجام دهید. به این ترتیب هر چه زودتر دست به کار شوید و برای امنیت بیشتر پسورد خود را تغییر دهید.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!