اخبار فناوری اطﻼعات

بهبود سرعت اینترنت تا پایان سال/ اکنون هر خط اینترنت بین ۲۰ تا ۲۵ نفر تقسیم می‌شود

وزیر ارتباطات در پاسخ به گلایه‌های متعدد کاربران اینترنتی، دلیل سرعت پایین اینترنت را عدم رعایت نرخ اشتراک ۱ به ۸ از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت عنوان کرد و گفت: به دلیل کمبود شدید پهنای باند، این نسبت به ۱ به ۲۵ رسیده است.

محمود واعظی چندی‌پیش درباره سرعت اینترنت و ساماندهی در جهت بهتر شدن اوضاع گفته بود: در حال حاضر در تلاش برای افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت هستیم و تا پایان ۱۰۰ روز دوم پهنای باند نسبت به ابتدای دولت تدبیر و امید دو برابر خواهد شد.

او همچنین وعده داده بود تا در مرحله بعد در نیمه دوم سال آینده، سرعت، به تدریج و در حد معقول افزایش یابد. حالا در پاسخ به گلایه کاربران از کندی سرعت اینترنت می‌گوید: در اغلب کشورهای دنیا برای استفاده بهینه از پهنای باند یک پهنای باند مشخص را بین ۸ نفر به اشتراک می‌گذارند و اصطلاحا این نسبت را sharing 1-8 می‌نامند.

وزیر ارتباطات ادامه می‌دهد: متاسفانه در کشور ما به دلیل کمبود شدید پهنای باند این نسبت به ۱-۲۰ یا حتی ۱-۲۵ هم رسیده که یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت اینترنت کاربر نهایی است.

وی تاکید کرد: از طریق سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای PAP اعلام کرده‌ایم که این نسبت باید به ۱-۸ اصلاح شود و آمادگی واگذاری پهنای باند بیشتر را هم داریم. امیدوارم با این تدابیر تا پایان سال مقداری از مشکلات سرعت اینترنت حل شود.

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!