اعلام رسمی ایسوس جهت عرضه ترنسفورمر پد 300 از 22 آوریل

منتشر شده در اخبار فناوری اطﻼعات
یکشنبه, 27 فروردين 1391

احتمالا شما Asus Transformer Pad 300 را به خاطر می آورید که در کنفرانس جهانی موبایل ۲۰۱۲ رونمایی شد. البته در آن هنگام تنها از مشخصات سخت افزاری آن صحبت کردیم و درباره زمان عرضه به بازار و قیمتش هنوز چیزی نمی دانستیم. اما بالاخره ایسوس این محصول زیبا و رنگارنگ خود را آماده ارائه به بازار نموده است.

طبق گزارش سایت پی سی ورد، سخنگوی ایسوس اعلام نموده که این تبلت 10‪.‬1 اینچی قرار است از ۲۲ آوریل وارد بازار شده و در اختیار خریداران قرار گیرد. البته باز هم صحبتی از قیمت رسمی ترانسفورمر پد ۳۰۰ به میان نیاورده است، اما اکنون می دانیم که این تبلت قرار است با قیمت 399 دلاری خود رقیبی برای تبلت هایی چون گلکسی تب 2 و آیپد 2 جدید باشد.

همان گونه که قبلا هم اشاره کردیم، این تبلت دارای پردازنده ۴ هسته ای تگرا 3 شرکت انویدیا، رم یک گیگابایتی، حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی، اندروید نسخه 4‪.‬0 بستنی حصیری و عمر باتری ۱۰ ساعته است. اگر هم به دنبال یک لپ تاپ اندرویدی تمام و کمال می گردید، می توانید یک داک کیبرد ویژه ایسوس را برای تبلت زیبای تان خریداری کرده و علاوه بر صفحه کلید فیزیکی، از عمر باتری بیشتر تا ۱۵ ساعت بهره مند شوید.

با توجه به افزایش روز افزون کیفیت و کمیت در بازار تبلت ها، انتخاب شما کدام محصول است؟

برگرفته از سایت نارنجی

• آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 18 ارديبهشت 1391 15:29

• 0 نظر

برچسب ها

محبوب ترین مقالات

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!