2024-03-29 02:38:13

عرضه اولین ویندوز فون مجهز به ان اف سی توسط نوکیا

یکی از دردسرهای مایکروسافت در ویندوز فون که تبدیل به نقطه ضعفی برای این سیستم عامل شده بود، عدم پشتیبانی از NFC بود. البته نوکیا و ZTE قبلا اعلام کرده بودند که آمادگی عرضه اسمارت فون های مجهز به این قابلیت را دارند. و حالا امروز صبح غول فنلاندی دنیای موبایل دست خود را رو کرده و با معرفی Nokia Lumia 610 NFC، اولین تلفن همراه هوشمند ویندوز فون دارای این تکنولوژی ارتباطی بدون تماس را رونمایی کرد.

البته به نظر می رسد این رونمایی کمی زودتر از موعد انجام شده است! زیرا نوکیا ابتدا یک ویدیوی معرفی رسمی در اکانت یوتیوب خود منتشر کرد، ولی چند دقیقه بعد سریعا ان را به حالت خصوصی و private در آورد. اما همین مدت کم کافی بود تا یکی از کاربران یوتیوب، یک نسخه با کیفیت پایین از ان ذخیره کرده و بازنشر کند. در این ویدیو، مدیر راهبردی برنامه NFC نوکیا به معرفی قابلیت های ان اف سی در انجام کارهایی چون باز کردن یک آدرس وب خاص، اتصال به اسپیکر بیسیم و یا امکان پرداخت از طریق مسترکارت می پردازد.

در واقع به نظر می رسد که این موبایل، نسخه به روز شده ای از همان Lumia 610 معرفی شده قبلی باش، که عنوان ارزان ترین ویندوز فون بازار را از آن خود کرده بود. تنها امکان استفاده از تکنولوژی NFC به صورت سخت و نرم افزاری به این موبایل افزوده شده است.

Screen-Shot-2012-04-11-at-09.02.08.png

Xavier des Horts، مدیر روابط عمومی نوکیا فرانسه هم با انتشار عکس بالا در اکانت تویتر خود، این صحبت ها را تا حد زیادی تایید کرده و خبر از عرضه دستگاه جدیدی با قابلیت تب کردن داده است‫. به نظر می رسد قرار است این دستگاه جدید در ساعت 14 امروز به وقت محلی ‫(‬16:30 به وقت ایران‫)‬ رونمایی شود.‬ پس کمی دیگر برای شنیدن خبرهای بیشتر و دقیق تر از این اسمارت فون جدید نوکیا باید صبر کنید.‬

البته سوی دیگر داستان هم بخش نرم افزاری و سیستم عامل ویندوز فون است که به نظر می رسد بالاخره آماده استفاده از این تکنولوژی شده است. در دسامبر سال میلادی گذشته این شرکت گفته بود که:

درست است که هم اکنون ویندوز فون 7‪.‬5 از تکنولوژی NFC پشتیبانی نمی کند، اما تغییرات در راه اند. ما انتظار داریم که ابزارهای ویندوز فون مجهز به NFC سال آینده وارد بازار شوند.

جای بسی خوشحالی است که نوکیا عرضه قابلیت جذاب و کاربردی ان اف سی را از موبایل خوش قیمت لومیا ۶۱۰ آغاز کرده است. اکنون این سوال مطرح می شود که آیا مدل های آینده تلفن های لومیا ۸۰۰ و ۹۰۰ هم قرار است به NFC مجهز شوند، یا نوکیا هنوز برنامه ای برای آن ندارد؟

برگرفته از سایت نارنجی