معرفی تبلت های جدید توشیبا

منتشر شده در اخبار فناوری اطﻼعات
چهارشنبه, 23 فروردين 1391

تبلت های Thrive توشیبا موفقیت زیادی در بازار به دست نیاوردند. باطری کوتاه و طراحی بد یکی از عوامل شکست آنها در بازار به شما می آمد. حالا زمان اش رسیده با آنها خداحافظی کنید و با سه تبلت جدید این شرکت آشنا شوید.

تبلت های سری Excite در سه اندازه 7.7 اینچی، 10 و 13 اینچی وارد بازار می شوند. بله درست خوانده اید توشیبا یک تبلت 13 اینچی وارد بازار می کند تا یک محصول متفاوت داشته باشد.

SAM_0072fruite_narenji.jpg

باریک و با بدنه ای از جنس آلومینیوم و هر سه با پردازشگر Tegra3 انویدیا و اندروید 4.0 . مدل 7.7 اینچی دقیقا همان نمایشگر AMOLED را دارد که در گلکسی تب 7.7 سامسونگ استفاده شده است. مدل ۱۳ اینچی دارای رزولوشن 1600 در 900 پیکسل است.

هر کدام از تبلت ها به یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در عقب و ۲ مگاپیکسلی در جلو مجهز هستند و توشیبا آنها را کاملا باریک طراحی کرده است.

SAM_0081fruite_narenji.jpg

گلکسی نوت سامسونگ در مقابل تبلت ۱۳ اینچی توشیبا کوچک به نظر می رسد

توشیبا می گوید تبلت ۱۳ اینچی را با هدف استفاده درون خانه و مثلا در آشپزخانه طراحی کرده است. روی نمایشگر هم محافظ گوریلا گلاس را می بینید اما به هر حال نمی توانید از تبلت تان به عنوان تخته آشپزخانه استفاده کنید! این مدل با قیمت ۶۴۰ دلار و با ۳۲ گیگابایت حافظه وارد بازار خواهد شد و مدل ۶۴ گیگابایتی ۷۵۰ دلار قیمت خواهد داشت.

مدل ۷.۷ اینچی ۵۰۰ دلار برای ۱۶ گیگابایت حافظه خواهد بود و مدل ۱۰ اینچی هم ۵۰۰ دلار برای ۱۶ گیگابایتی قیمت خواهد داشت. شما فکر می کنید تبلت ها توشیبا در این بازار پر رقابت چقدر شانس برای موفقیت خواهند داشت؟

برگرفته از سایت نارنجی

• آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 18 ارديبهشت 1391 15:27

• 0 نظر

برچسب ها

محبوب ترین مقالات

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!