پرداخت یک میلیارد دلاری مایکروسافت برای تصاحب 800 پتنت آ-آو-ال

منتشر شده در اخبار فناوری اطﻼعات
چهارشنبه, 23 فروردين 1391

به نظر می رسد که رقابت بر سر پتنت هر روز شکل تازه ای پیدا می کند و این جنگ به ظاهر بی پایان در حال ورود به عرصه ها و دروان تازه ای است. حال با توافق مایکروسافت جهت پرداخت یک میلیارد دلار برای تملک ۸۰۰ پتنت شرکت AOL این رقابت رنگ و بوی دیگری به خود خواهد گرفت.

قیمت بسیار بالای 1.3 میلیون دلار به ازای هر پتنت، بی گمان نشان دهنده نقش بسیار مهم و فزاینده پتنت ها در تجارت و استراتژی قانونی شرکت های مهم تکنولوژی، در دنیای کنونی است. امروزه پتنت هایی که می توانند به طور همزمان در تلفن های همراه هوشمند، تبلت ها و تکنولوژی های اینچنینی مورد استفاده قرار گیرند، علاوه بر اینکه دارایی ارزشمندی برای شرکت ها محسوب می شوند، اسلحه وحشت آفرینی برای توسعه بازار این ابزارها هم هستند.

شرکت های فناوری این روزها در دو جبهه با یکدیگر می جنگند: از سویی در بازار نوآوری و فروش با هم رقابت می کنند و از دیگر سو داستان دسته و پنجه نرم کردن شان در دادگاه های گوشه و کنار دنیا، با دعواهای حقوقی و ادعاهای پتنتی، بخشی از اخبار روزانه را تشکیل می دهد.

در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید، تا به بهانه این معامله میلیاردی، نگاهی به وضعیت کنونی پتنت ها در دنیای امروز داشته باشیم.

برگرفته از سایت نارنجی

• آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 18 ارديبهشت 1391 15:27

• 0 نظر

برچسب ها

محبوب ترین مقالات

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!