2024-04-20 10:11:51

با کم کردن ساعت نشستن بر روی صندلی طول عمر خود را افزایش دهید

تما تا به حال مقالات زیادی در مورد نشستن طولانی مدت بر روی صندلی و مضرات آن خوانده اید، اما آیا واقعا میدانید که دقیقا چند ساعت نشستن در طول روز می تواند آسیب پذیر باشد؟ آیا میدانید با کم کردن ساعات نشستن خود در طول روز میتوانید طول عمر خود را افزایش دهید؟ یک تحقیق جدید در این باره میگوید کاهش میزان زمان نشستن در طول روز به کمتر از سه ساعت میتواند طول عمر انسان را تا 2 سال افزایش دهد.

تحقیق مورد نظر در دانشگاه هاروارد بر روی 167 هزار نفر در طول 4 تا 14 سال صورت گرفته است. در این تحقیق عادات سلامتی و غذایی شرکت کنندگان مورد بررسی قرار گرفته که یکی از این عادات، ساعت های نشستن افراد در طول روز است. محققان با بررسی و ترکیب شرایط موجود ریسک مرگ ناشی از نشستن زیاد را در آزمایش های خود محاسبه کردند.

براساس این تحقیق مردم آمریکا با نشستن بیش از سه ساعت در طول روز 2 سال از عمر خود را از دست می دهند و هم چنین نشستن بیش از دو ساعت برای تماشای تلویزیون باعث کاهش عمر انسان به مدت 1.4 سال می گردد. محققان به این نتیجه رسیدند که با کاهش زمان نشستن در طول روز میتوانید امید به زندگی را در خود افزایش دهید.

نشستن طولانی مدت حتی برای کسانی که تمرینات ورزشی زیاد و منظم هم دارند ممکن است خطرساز باشد. پس بهتر است یک تصمیم جدی برای کم کردن عوارض ناشی از این خطر گرفته شود. اما آیا در دنیای امروز چنین کاری امکان دارد؟ پیشرفت تکنولوژی روز به روز باعث کم تر شدن فعالیت های بدنی انسان ها می شود. همه ما بیشتر وقت مان را پشت کامپیوتر سپری می کنیم، پس با این شرایط بهتر است لااقل عادت درست نشستن بر روی صندلی را در خودمان تقویت کرده و یا به دنبال یک راه حل بهتر برای کم کردن آسیب های ناشی از نشستن زیاد باشیم و سعی کنيم بعد از هر يک ساعت نشستن مدتی را از جای خود برخاسته و قدم بزنيم.

شما در این زمینه تجربه ای دارید؟ برای افزایش طول عمر و سالم زندگی کردن قدمی برداشته اید؟