2024-04-20 09:03:15

باطری گوشی Galaxy S III چقدر کار می کند؟

تلفن گلکسی اس سوم سامسونگ یکی از پر سر و صدا ترین محصولات این شرکت بوده است و هر کدام از امکانات فنی و نرم افزاری آن با دقت توسط کارشناس ها بررسی شده است. یکی از مشخصات فنی مهم این تلفن باطری 2100mAh آن است که نشان از ظرفیت بالای آن دارد اما در کنار آن نباید فراموش کنیم که در این تلفن با یک نمایشگر بزرگ 4.8 اینچی مواجه هستیم که انرژی زیادی مصرف می کند. پردازشگر چهار هسته ای هم یکی از دیگر چیزهایی است که سوال بزرگی به وجود می‌ آورد: باطری این تلفن واقعا چقدر کار می کند؟

سایت GSMArena به بررسی دقیق کارکرد باطری این تلفن پرداخته و در ادامه مطلب می توانید باطری این تلفن را با دیگر محصولات مشهور بازار مقایسه کنید.

ابتدا سراغ کارایی تلفن هنگام صحبت تلفنی روی شبکه 3G می رویم. این تلفن در این وضعیت بسیار خوب عمل کرده و همانطور که در نمودار پایین می بینید شارژ آن برای ۱۰ ساعت و ۲۰ دقیقه مکالمه تلفنی روی شبکه 3G کفایت می کند و در این مورد از بسیاری از محصولات دیگر موجود بهتر عمل کرده است.

talktime_narenji.jpg

اما هنگام صحبت کردن با تلفن، نمایشگر خاموش است. بنابراین سراغ تست بعدی می رویم که در آن میزان کارایی باطری هنگام وب گردی اندازه گیری شده است. در این وضعیت باطری برای شما ۵ ساعت و ۱۷ دقیقه کار می کند که در این مورد تلفن را در میانه جدول قرار می دهد. به طور کلی این میزان کارایی برای یک محصول پرچمدار آنقدرها هم خوب به حساب نمی آید اما بد هم نیست.

\

web-bros-gal_narenji.jpg

در نهایت بررسی شد که هنگام پخش ویدیو اوضاع چطور است. خوشبختانه گلکسی اس سوم سامسونگ در این مورد بسیار خوب عمل می کند و ۱۰ ساعت پخش ویدیو را با آن در اختیار خواهید داشت که در سفر به شما اجازه می دهد با خیال راحت فیلم های مورد علاقه تان را نگاه کنید.

video-gal-_narenji.jpg

تلفن Samsung I9300 Galaxy S III در حالت انتظار هم بسیار خوب عمل می کند و در نهایت بر طبق تخمین، این تلفن حدود ۴۳ ساعت کارایی باطری دارد. به این معنی که با استفاده معمول از این تلفن شامل صحبت، وبگردی، دیدن ویدیو و… شما هر ۴۳ ساعت یک بار نیاز به شارژ آن خواهید داشت.

gsmarena_00234343434_narenji.jpg

برگرفته از سایت نارنجی