احتمال انتشار نسخه جدید اندروید با عنوان اندروید 7.0 نوقا درماه آینده

منتشر شده در اخبار فناوری اطﻼعات
دوشنبه, 11 مرداد 1395

اگر به دنبال بروز رسانی نسخه جدید اندروید هستید قطعا متوجه سرعت عمل شرکت گوگل در آماده و ارائه کردن نسخه اندروید 7.0 نوقا شده اید.گوگل منتظر کنفرانس Google I/O 2016 نمایند و اولین نسخه پیش نمایش خود را که ویژه ی توسعه دهنگان این سیستم عامل می باشد را دو ماه زودتر از زمانی که از قبل تعیین شده بود انتشار داد و خبر از انتشار نسخه عمومی و رسمی آن نیز در ماه های آینده اعلام کرد.

گوگل با آماده کردن نسخه بعدی اندروید با نام اندروید 7.0 نوقا شتاب زدگی خود را در معرفی اندروید جدید نشان داد.این کمپانی به جای انتشار نسخه جدید خود در کنفرانس ویژه 2016،پیش نمایش نسخه جدید اندروید را تحت عنوان اندروید 7.0 نوقا که ویژه توسعه دهندگان این سیستم عامل می باشد را دو ماه زودتر در روز بیستم اسفند ماه سال گذشته منتشر کرد.گوگل در یک کمپین نام گذاری مردمی به طور رسمی نام نوقا را به اندروید 7 نسبت داد.

گوگل برنامه زمانی و هدف اصلی خود را به گونه ای تغییر داد که به محض آماده شدن نسخه جدید آن را به دست توسعه دهندگان رساند و پس از افزودن ویژگی های جدید تبلیغ آن را آغاز کرد.

با انتشار پیش نمایش نسخه جدید اندروید،همه کاربران مشتاق در انتظار انتشار رسمی اندروید 7.0 هستند که در اوایل ماه مهر سال جاری منتشر خواهد شد.

• آخرین بار تغییر یافته دوشنبه, 11 مرداد 1395 10:42

• 0 نظر

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!