اخبار فناوری اطﻼعات

تقاضای زیاد برای اولترابوک XPS 13 و کمبود شرکت دل

شرکت دل در ساخت لپ تاپ های 11.6 اینچی مخصوص بازی موفق عمل نکرده و به خاطر فروش کم آنها تولید سری Alienware-brand M11x را متوقف کرده است. اما وقتی نوبت به اولترابوک ها می رسد، اوضاع کاملا متفاوت می شود. به یاد دارید در نمایشگاه CES امسال اولین اولترابوک دل را با فیبر کربن دیدیم؟ لپ تاپ Dell XPS 13 که حالا وارد بازار شده، آنقدر با استقبال مواجه شده که این شرکت در عرضه آن با کمبود مواجه است.

دل اعلام کرده در حال حاضر توانایی ساخت این مدل را به میزان تقاضای موجود ندارد. میزان تقاضا تقریبا سه برابر پیش بینی شده توسط این شرکت بوده و حالا دل با کمبود سخت افزار برای ساخت XPS 13 مواجه شده است.

البته این شرکت اعلام نکرده میزان فروش چقدر بوده. اما به نظر می رسد از فروش موفق لپ تاپ اش خوشحال است.

small_xps13-keyboard2_narenji.jpg

این لپ تاپ با قیمت ابتدایی ۱۰۰۰ دلار با پردارشگر اینتل Core i5 2467M با سرعت 1.6GHz و گرافیک Intel HD Graphics 3000 با چهار گیگابایت رم و 128GB حافظه اس اس دی به همراه باطری ۶ سلولی و ویندوز 7 به فروش می رسد. وزن اش را هم فراموش نکنید که ۱۳۶۰ گرم است.

برگرفته از سایت نارنجی

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!