اخبار فناوری اطﻼعات

ساخت نخستین نرم‌افزار جاسوسی برای تبلت‌ها

مرکز Retina-X Studios با انتشار گزارشی اعلام کرد که نخستین نرم‌افزار نظارت و جاسوسی برای بررسی فعالیت‌های صورت گرفته در رایانه‌های لوحی را تولید کرده است.

به گزارش ایتنا به نقل از همکاران‌سیستم،  این نرم‌افزار که با نام PeekTab شناخته می‌شود، قابلیت استفاده بر رایانه‌های لوحی اندرویدی و iPad را دارد و به والدین و کارفرمایان در شرکت‌ها امکان می‌دهد بدون اطلاع کاربر، نحوه فعالیت‌های او را زیر نظر بگیرند.

شرکت سازنده این نرم‌افزار امنیتی توضیح داد که این محصول جدید قادر به ذخیره کلیه فعالیت‌های صورت گرفته در رایانه لوحی است و می‌تواند اطلاعات گلچین شده را از طریق شبکه اتصالی به یک سیستم کنترلی ایمن شده آنلاین انتقال دهد.

بنا بر گزارش وب‌سايت ubergizmo، زمانی که صاحب این نرم‌افزار به پنل کنترلی آنلاین دسترسی پیدا می‌کند، می‌تواند از کلیه فعالیت‌های صورت گرفته در رایانه لوحی اطلاع پیدا کند. این روش برای خانواده‌ها می‌تواند به عنوان ابزاری برای جلوگیری از دسترسی به سایت‌های اینترنتی ناامن یا غیراخلاقی باشد. در شرکت‌ها نیز کارفرمایان و مدیران می‌توانند اطلاعات مربوط به نحوه فعالیت کارمندان را در اختیار داشته باشند.

جیمز جانز، مدیر شرکت Retina-X Studios در این باره توضیح داد که رایانه‌های لوحی مانند رایانه‌های رومیزی و گوشی‌های هوشمند دستگاه‌های الکترونیکی اینترنتی هستند که قابلیت سوءاستفاده‌های اینترنتی از آنها نیز وجود دارد.

برگرفته از سایت ایتنا

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!