اخبار فناوری اطﻼعات

آیا این تصاویر متعلق به محصول بعدی بی ام دبلیو است؟

سال گذشته شاهد معرفی کانسپت یا یک خودروی ایده ای از سوی شرکت BMW بودیم و آن را با نام i8 شناختیم. محصولی که هم از لحاظ مشخصات فنی و هم از منظر طراحی، ویژگی های منحصر به فردی را با خود به همراه آورد. شاید بسیاری با دیدن تصاویر آن کانسپت، آرزوی ملاقات این خودرو را داشته اند. اخبار و شایعات هم طی این مدت، بر ورود این خودرو به بازار در آینده تاکید می کردند.

حالا تصاویری در اینترنت انتشار یافته که می تواند ترسیمی از اندیشه های طراحان بی ام و، برای محصولات آینده این شرکت باشد. به نظر می رسد که طراحی خودرو از آن ظاهر عجیب و ایده ای فاصله گرفته و به خودرو هایی که در خیابان ها تردد می کنند، شبیه تر شده و قطعا درک اش برای عموم مردمی که در کوچه و خیابان شاهد آن خواهند بود، آسان تر است.

BMW i8 - Narenji2.jpg

BMW i8 - Narenji3.jpg

این طور که در تصاویر هم مشخص است فاصله محورها نسبت به نمونه اولیه کاهش پیدا کرده، و طبق گفته سایت Behance وزن خودرو هم با کاهش 30 کیلوگرمی همراه بوده که شاید یکی از مهمترین دلایل آن، استفاده از فیبر کربن به همراه پلاستیک تقویت شده در ساخت اتاق و شاسی باشد.

در خصوص مشخصات فنی، هنوز همان اطلاعات گذشته در دسترس علاقه مندان است. خودروی 3 سیلندر توربوشارژری، با حجم موتور 1.5 لیتر و ترکیب آن با یک موتور الکتریکی که خروجی آن ها چیزی در حدود 400 اسب بخار خواهد بود. راننده این خودرو می تواند تا در سه حالت استفاده از موتور بنزینی یا الکتریکی و یا ترکیبی از این دو، به سرعت نهایی 250 کیلومتر بر ساعت برسد و در بهترین حالت، به ازای هر 100 کیلومتر تنها 3 لیتر بنزین مصرف کند. و اما عددی که برای بسیاری از ما قابل توجه است: شتاب صفر تا صد 4.9 ثانیه ای!

آن طور که اخبار حکایت می کردند، قرار بر این بود تا ما شاهد عرضه این خودرو در سال 2014 باشیم. اما این طور که به نظر می رسد آقای Sonny Lim که طراح ارشد سابق شرکت BMW محسوب می شود، تحمل سپری شدن این مدت زمان را نداشته و 2 سال زودتر ما را به صورت غیر رسمی به تماشای این محصول خاص برده است. نکته ای که سایت AutoBlog این گونه به آن نگاه می کند که: «آقای لیم با خنجری در یک دست و تصاویری در دست دیگر، به سراغ تیم طراحی و محصول آینده شان رفته است.»

BMW i8 - Narenji4.jpg

BMW i8 - Narenji5.jpg

برگرفته از سایت نارنجی

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!