اخبار حسابداری

انجمن حسابداری مدیریت ایران تشکیل شد

انجمن حسابداری مدیریت ایران به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی حسابداری مدیریت تاسیس شد. عضو هیات مدیره انجمن حسابداری مدیریت ایران با اعلام این خبر گفت: این انجمن، گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی حسابداری مدیریت و توسعه کیفی متخصصین و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی دراین زمینه را دردستور کار خود قرار داده است.

دکتر رحمانی درباره وظایف و فعالیت‌های این انجمن توضیح داد: انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی، همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی درزمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مربوط به امور آموزش و پژوهش، ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و فنی به صنایع، برگزاری گردهمایی‌های علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و انتشار کتب و نشریات علمی مهم‌ترین وظایف این انجمن است.

وی درباره ضرورت‌ تشکیل این تشکل گفت: در شرایط فعلی که بحث اقتصاد مقاومتی مطرح است دانش حسابداری مدیریت و متخصصان این حوزه می‌توانند به مدیران بنگاه‌های اقتصادی، سازمان‌های عمومی و دولتی در مدیریت صحیح هزینه‌های، اعمال کنترل‌های بودجه‌ای و بهبود بهره‌وری در راستای ارتقای کارآیی و اثر بخشی فعالیت‌ها کمک موثری کنند. رحمانی خاطرنشان کرد: شناسایی و مدیریت ریسک استراتژیک و عملیاتی نیز یکی دیگر از حوزه‌هایی است که حسابداران مدیریت می‌توانند نقش آفرینی کنند.

بنابراین وجود یک تشکل علمی که بتواند تلاش‌های علمی و پژوهشی را انسجام بخشد و دستاوردها و تجارب را بین اعضا اشاعه دهد، بسیار ضروری است. استاد دانشگاه الزهرا یادآور شد: حسابداری مدیریت در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی داشته و امروز حسابداران مدیریت نه تنها در بنگاه‌های تولیدی، بلکه در واحدهای خدماتی، سازمان‌های عام المنفعه مثل شهرداری‌ها و بیمارستان‌ها و سازمان‌های دولتی خدمات ارزنده‌ای را به مدیران ارائه و آنها را در اداره بهتر سازمان و ارتقای کارآیی عملیات و بهبود محصولات و خدمات کمک می‌کنند.

رحمانی در پایان گفت: انجمن حسابداری مدیریت از طریق انتشار خبرنامه و مجله و نیز برگزاری کنفرانس، کارگاه و نشست‌های دوره‌ای ضمن ارتقا و به‌روز نگه‌داشتن دانش اعضا زمینه نوآوری و خلاقیت را در حوزه حسابداری مدیریت فراهم خواهد کرد و به سازمان‌ها و بنگاه‌ها در تعریف پروژه‌های پژوهشی و کاربردی کردن پژوهش و توسعه علم نافع کمک می‌کند و افزوده‌ای به بدنه دانش حسابداری مدیریت خواهد داشت.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!