اخبار حسابداری

هشدار وزیر درباره نقدینگی

بانک مرکزی در حالی تصمیم دارد تا اواخر هفته آینده نرخ جدیدی برای ارز مرجع اعلام کند که برخی از منابع خبری قیمتی بین ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ تومان را برای آن اعلام می‌کنند. این برای دومین بار در کمتر از یک سال است که دولت تصمیم به تغییر قیمت ارز مرجع گرفته است.

افزایش نرخ ارز یک متغیر بسیار مهم در قیمت تولیدات صنعتی است و این مساله مورد توجه وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز قرار گرفته است؛ به طوری که روز گذشته وی در خبری اعلام کرد: با افزایش نرخ ارز و مشکلات مربوط به نقل و انتقال آن، متاسفانه درصورت هرگونه بی‌توجهی مشکل سرمایه در گردش به یک مساله حاد و فراگیر تبدیل می شود.

.در این خبر علاوه بر این مساله، به تامین نقدینگی واحدهای تولیدی نیز اشاره شد و «مهدی غضنفری» از موافقت بانک مرکزی برای حل مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد.
 وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در توافق بانک مرکزی و خودروسازها مقرر شد بخشی از سهام متعلق به شرکت‌های خودروساز در قالب وثیقه یا برای فروش در اختیار بانک مرکزی یا بانک‌های عامل قرار گیرد و مصوبه کارگروه حمایت از تولید در مورد وام سرمایه در گردش خودروسازها پرداخت شود

.وی ادامه داد: بر اساس این مصوبه بخش بزرگی از این تسهیلات برای تسویه مطالبات قطعه سازان به آنان تعلق می گیرد. از سوی دیگر، در توافق بانک مرکزی و وزارت اقتصاد قرار شد از یک سو سقف اعتبارات شرکت‌های تولیدی افزایش یابد و از سوی دیگر منابع جدیدی از سوی بانک‌های عامل و صندوق توسعه ملی به این امر اختصاص یابد. وی اظهار امیدواری کرد که همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط شرایط پیچیده کنونی را درک کرده و در سال تولید ملی بیش از گذشته به موضوع تجهیز منابع مالی و از جمله سرمایه در گردش واحدها توجه داشته باشند تا با کمبود تولید ملی و کاهش سطح اشتغال مواجه نشویم.

نوشته های مشابه

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!