اخبار حسابداری

پشتیبانی انجمن حسابداری مدیریت آمریکا از ایجاد شورای استانداردهای حسابداری شرکتهای خصوصی

انجمن حسابدارن مدیریت آمریکا پشتیبانی خود از طرح بنیاد حسابداری مالی در ایجاد شورای اسانداردهای حسابداری شرکت های خصوصی برای بهبود فرآیند استانداردگذاری شرکت های خصوصی را اعلام کرد.
انجمن حسابداران مدیریت پیش تر به صورت کلی از طرح اولیه ی پیشنهادی بنیاد حسابداری مالی در اواخر اکتبر سال گذشته پشتیبانی کرده بود. در ژانویه ی 2012 انجمن حسابداران مدیریت بیانیه ای را منتشر کرد که بیانگر خلاصه ی نامه ی اعلام نظر این انجمن به هیات منای بنیاد حسابداری مالی در پشتیبانی از طرح پیشنهادی آن بود.
جف تامسن رئیس هیات مدیره و مدیر عامل انجمن حسابداران مدیریت در بیانیه ی خود گفت :" شرکت های خصوصی نقش مهمی در حیات و رشد اقتصادی آمریکا دارند.پیش تر به بنیاد حسابداری مالی اعلام کرده بودیم که توازن مناسب در توصیه های اکتبر دست یافته است-فرآیند فرآیند استانداردگذاری که به شرکت های خصوصی اتکاپذیری ، انعطاف پذیری و چابکی ایجاد رشد اقتصادی پایدار می دهد."

انجمن حسابداران مدیریت اعلام کرده است. که هم اکنون بسیاری از توصیه های اولیه از اعلام نظر ژانویه در طرح شورای شرکت خصوصی مسئولیت ها و نحوه ی عملیات از جمله جزئیات مربوط به تنظیم دستورکاری ، دوره های عضویت ، تعداد جلسات و فرآیند نظارتی ، گنجانده شده است.

نوشته های مشابه

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!