اخبار حسابداری

شرایط احراز شغل تغییر می‌کند/ ۳ امتیاز برای سطح‌بندی شاغلان

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه با اعلام تدوین نظام صلاحیت حرفه‌ای، گفت: با عملیاتی شدن این نظام، دیگر مدرک دانشگاهی برای احراز شغل کافی نیست و گواهینامه‌های اخذ شده و سابقه کاری باعث طبقه بندی افراد از سطح ۱ تا ۹ می‌شود. . کوروش پرند در گفتگو با مهر یکی از برنامه های اساسی دولت را پیگیری بحث اشتغال اعلام کرد و گفت: با توجه به نقش تاثیرگذار آموزش‌های فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال و در راستای برنامه دولت در این بخش، امسال آموزش‌های فنی و حرفه ای با تنوع و گستردگی بیشتری به اقشار مختلف جامعه ارائه می شود. . معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در حال حاضر نظام آموزشی کشور شامل ۷۰ درصد آموزش‌های نظری و ۳۰ درصد آموزش‌های مهارتی است و در بخش اعظم، هرم دانشجویی کشور به نیروی کارشناسی اختصاص دارد و با کمبود نیروی کاردان و تکنسین مواجه هستیم. . پرند خاطر نشان کرد: در حال حاضر تناسب بین آموزش های دانشگاهی و نیاز بازار متعادل نیست و ضرورت دارد طبق نیاز بازار کار برنامه ریزی لازم برای ایجاد این تعادل صورت پذیرد. . رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، افزود: اولین گامی که در راستای تغییر نظام آموزشی کشور توسط این سازمان صورت گرفته، طراحی نظام جامع مهارت و فناوری است که این مهم توسط سازمان، دانشگاه جامع علمی- کابردی و دانشگاه فنی و حرفه ای صورت گرفته است. . وی ادامه داد: این نظام ۳ زیرنظام آموزش مهارت و فناوری که اوایل آبان ماه سال گذشته به تصویب هیئت وزیران رسید، و به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ شد٬ نظام صلاحیت حرفه ای که تدوین آن اتمام یافته و نظام احراز اشتغال که در حال طراحی است را شامل می شود. . این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور متولی آموزش های غیررسمی در کشور است و آموزش های کوتاه مدت منطبق با نیاز بازار کار که منتهی به گواهینامه می شود ارائه می نماید. . پرند در خصوص نظام صلاحیت حرفه ای، تصریح کرد: بر اساس این نظام، تنها مدرک تحصیلی منجر به احراز شغل نشده و بلکه تجربه کاری٬ گواهی نامه های اخذ شده به انضمام مدرک دانشگاهی فرد شرایط احراز شغل را تشکیل می دهند و بر این اساس، افراد در یکی از سطوح بین ۱ تا ۹ برای احراز شغل قرار می گیرند. . وی در ادامه بر آموزش‌های تکمیلی بین سطوح تحصیلی اشاره کرد و بیان داشت: از طریق آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی ارتباط مستقیم و عمیقی بین آموزش‌های رسمی، آموزش‌های بلندمدت که منتج به دریافت مدرک دانشگاهی می شوند و آموزش های غیررسمی، آموزش های کوتاه مدت و منطبق با نیاز بازار کار که منتج به دریافت گواهی نامه می شوند در کشور ایجاد می شود. . رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: طبق نقشه جامع مهارت و فناوری و در راستای بیانات مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی اشتغال کشور و ماده ۲۱ و ۱۹۴برنامه پنجم توسعه کشور، سند راهبردی مهارت و فناوری تدوین، چاپ و برای اجرا توزیع شده است. . این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ۸ راهبرد و ۲۷ سیاست و برنامه های این سازمان در ۵ تا ۱۰ سال آینده دیده شده و برنامه های سال جاری ستاد و استان‌ها طبق سند مذکور اجرا خواهد شد.

نوشته های مشابه

کادرهایی که با علامت (*) مشخص شده اند وارد کردن اطلاعات در آنها الزامی می باشد. کد HTML مجاز نیست.

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!