• 05 دی 1394

• 0 نظر

استخدام در فدراسیون بین المللی حسابداران

فدراسیون بین المللی حسابداران (IFAC)، هیئت استانداردهای بین المللی حسابرسی و اطمینان بخشی (IAASB)، هیئت استانداردهای بین المللی اخلاقی برای حسابداران (IESBA) و هیئت استانداردهای بین المللی حسابداری بخش عمومی (IPSASB) در حال استخدام برای چندین موقعیت شغلی ویژه حسابداران و افراد خبره در حسابداری هستند.

فدراسیون در نظر دارد اشخاص حرفه ای و دارای مهارت را که سابقه فعالیت در گستره وسیعی از فعالیتهای فنی و حرفه ای از تدوین استانداردها گرفته تا توسعه استراتژی و ارتباطات و توسعه سیاستها دارند، استخدام کند.

برای اطلاع از جزئیات اینجا کلیک کنید.

هیئت استانداردهای بین المللی حسابداری (IASB) تاریخ الزام بنگاه ها به تغییر بعضی جنبه های ثبت حسابهای مبادلات بین سرمایه گذاران و شرکتهای وابسته یا مشارکتهای خاص را به تاخیر انداخته است.

این تاخیر شامل تغییرات معرفی شده توسط هیئت در سال ۲۰۱۴ از طریق اصلاحات کم دامنه در استاندارد بین المللی گزارشگری مالی شماره ۱۰ (IFRS 10) با عنوان «صورتهای مالی تلفیقی» و استاندارد بین المللی حسابداری شماره ۲۸ (IAS 28) با عنوان «سرمایه گذاری در شرکتهای وابسته و مشارکتهای خاص» است.

• آخرین بار تغییر یافته شنبه, 05 دی 1394 15:20

• 0 نظر

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!