دریافت کارمزد تراکنش های خرید از اول دی اجرا می شود

منتشر شده در اخبار حسابداری
سه شنبه, 01 دی 1394

چندی پیش شایعاتی بر مبنای دریافت کارمزد تراکنش ها در هنگام خرید وجود داشت و بسیاری از افراد به این شایعات دامن زدند. اما اکنون که در آستانه فصل جدیدی هستیم، به دستور بانک مرکزی، رسماً خبر دریافت کارمزد از تراکنش های خرید به بانک ها ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنا بر دستورالعملی که بانک مرکزی دهم آذرماه به بانک ها ابلاغ کرده است؛ از اول دی ماه کارمزد تراکنش های خرید از بانک های پذیرنده دریافت خواهد شد.

بنا بر این دستورالعمل از این پس بانکی که حساب دستگاه کارتخوان به آن متصل است باید در ازای هر تراکنش خرید بین ۵۰۰ تا ۲۵۰۰ ریال کارمزد پرداخت کند.
در دستورالعمل بانک مرکزی آمده است « با عنایت به بند ۳ از چهاردهمین صورت جلسه مورخ ۱۳۹۴٫۶٫۱۱ هیأت عامل بانک و بند ج، از یکصد و سی و سومین صورت جلسه کمیته پولی و بانکی در خصوص نحوه تأمین کارمزد یک درصدی تراکنش های خرید و تخصیص به شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت و با توجه به انتفاع بانک پذیرنده از رسوب وجوه حساب پذیرندگان مقرر گردید، از تاریخ ۹۴٫۱۰٫۱ مبلغ کارمزد مزبور (حداقل ۵۰۰ ریال و حداکثر ۲۵۰۰ ریال) از بانک های پذیرنده دریافت گردد».

گفتنی است بنا بر این دستورالعمل پذیرندگان یا همان فروشگاه های دارای دستگاه کارتخوان و خریداران یا همان دارنده کارت نباید کارمزدی پرداخت کنند.

• آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 01 دی 1394 10:54

• 0 نظر

محبوب ترین مقالات

عضویت در خبرنامه پارمیس

با عضویت در خبرنامه، داغ ترین مطالب هفتگی وبلاگ پارمیس را دریافت کنید!