نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

فیلم آموزش بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس

فیلم آموزش بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس - 1.2 out of 5 based on 22 votes
فیلم آموزش بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس

با توجه به درخواست مشتریان محترم در ارتباط با برگزاری کلاس آموزشی بستن حسابها و بنا به اکثریت نظرها برای برگزاری کلاس به صورت آنلاین، شرکت فناوری اطلاعات پارمیس جهت رفاه حال مشتریان اقدام به تهیه یک فیلم آموزشی نموده است،که می توانید هم از لینک زیر و هم از باشگاه مشتریان پارمیس اقدام به دانلود آن نموده.

در این فیلم آموزش سعی شده است که تمام موارد در ارتباط با بستن حسابها در نرم افزار حسابداری پارمیس توضیح داده شود،بنابراین این فیلم کامل بوده و نیاز مشتریان گرامی را برطرف خواهد کرد.

از مشتریان محترم خواهشمند است حتما به دانلود و تماشای این فیلم اقدام نموده و به علت زیاد بودن تماسها در روزهای اولیه سال جدید، فقط در صورت بروز مشکلی در انجام عملیات بستن حسابها با واحد پشتیبانی تماس حاصل نمایند.

دانلود فیلم آموزش بستن حسابها (36.05 MB)

آخرین بار تغییر یافته یکشنبه, 24 فروردين 1393 13:05

4 نظرات

کارشناس فروش 20 دی 1393

احتراما
    جناب آقای هاشمی
    ایمیل کاتالوگ ها و لینک دانلود نسخه دموی نرم افزارحسابداری پارمیس برایتان ارسال گردید.

با تشکر-واحد فروش

مجیدهاشمی 20 دی 1393

باسلام
    من مدیر مالی وحسابدار چند شرکت خدماتی حمل ونقل وپروژهای مسکن مهر وخریدوفروش محصولات فولادی وتولید حلب پنیر هستم
    وباپارسیان کارمیکنم اما گزارش دلخواه من درمورد چکها وحسابهای تفضیلی نمیدهد وگزارشات فروش وصندوق فروش درست وگزارشات فصلی درستی تحویل نمیدهد...
    آیا نرم افزار شما این قابلیتها را دارا میباشد ودرآخرسال بطور اتومات حسابها بسته میشوندو بسال بعد انتقال یابند؟؟؟
    یتوضیح کلی درمورد نرم افزاروقابلیتهای خاص بجز قابلیتهای دیگر نرم افزارها ومختص پارمیس بدهید وقیمت باکیتهای لازم وازهمه مهمتر پشتیبانی بطور مختصربدهید
    اگر هم نسخه دموی کامل دارید بفرسید برسی کنیم....به ایمیل ذکرشده ارسال کنید
    ازنرم افزار اندروید استفاده میکنم اما چند شرکتی خبری ندارم.
    باتشکرفراوان

کارشناس فروش 30 مهر 1393

با سلام
    ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری درمورد فعالیتتون به ما بدید،چون نرم افزار پارمیس نسخه های بازرگانی ،تولیدی و شرکتی داره که می تونید با توجه به زمینه کاری تون از یکی از این نسخه ها استفاده کنید.

هادی وردی 21 شهریور 1393

با سلام و خسته نباشید. مدیر مالی چند شرکت هستم در آمل. خواستم نرم افزار برای کار جدیدم در مورد خوراک دام و علوفه هست آیا پارامیس در این مورد کار کرده و اگر کار کرده برا کار جدیدم میخام با نرم افزار مالیاتی. و این که در آمل نمایندگی جهت ارایه خدمات دارید