نمایندگی فروش

بنیانگذار پارمیس منتخب جامعه مهندسین کشور

بنیانگذار پارمیس منتخب جامعه مهندسین کشور - 1.0 out of 5 based on 18 votes
بنیانگذار پارمیس منتخب جامعه مهندسین کشور

پیشرفت در جهان مدیون تلاش مهندسان است، دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در همایش بزرگداشت روز مهندسین که شب گذشته در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: در دنیای امروز تنوع علوم و دانش و تخصصی شدن رشته‌های مختلف غوغا می‌کند؛ اما با این سرعت توسعه علم و فناوری در بخشهای مختلف مهندسی جای خود را همچنان باز نگه داشته است.
همایش بزرگداشت روز مهندسی با محوریت نقش توانمندی‎های مهندسان در اقتصاد مقاومتی و شکست حصار تحریم ها و با حضور اعضای جامعه مهندسین کشور جمعه شب، ششم اسفندماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم مهندس باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، دکتر نهاوندیان رئیس اتاق بازرگانی ایران، مهندس هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سخنرانی کردند.
در این مراسم همچنین مهندسان نمونه سال عضو جامعه اسلامی مهندسین و نظام مهندسی کشور معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند و از بناینگذار پارمیس نیز به پاس خدمات و تلاش های شایسته ایشان جهت تحقق بخشیدن به اهداف صنعت نرم افزار کشور تجلیل شد.
گفتنی است که پنجم اسفند زاد روز حکیم دانشمند، خواجه نصیرالدین طوسی از بزرگان و مشایخ علمی و مفاخر تاریخی ایران اسلامی، روز مهندسی نام گرفته و هر ساله به همین مناسبت همایش روز مهندسی برگزار می شود.

آخرین بار تغییر یافته جمعه, 10 فروردين 1397 21:16