نمایندگی فروش

پسندیــدم
(0 آرا)
نرم افزار حسابداری تولیدی پارمیس

نرم افزار حسابداری پارمیس پِلاس، مطابق با قوانین مالیاتی، کاربردی‌ترین نرم افزار حسابداری ویژه اصناف، فروشگاه‌ها، شرکت‌های تولیدی و بازرگانی، در ابعاد کوچک و متوسط

معرفی نسخه‌های تولیدی

دمو آنلاین

1. منظور از تولید همیشه یک کارخانه با یک یا چند سوله بزرگ و ابزار و ادوات و ماشین آلات سنگین نیست، حتی یک فروشگاه کوچک شیرینی پزی یا یک کارگاه کوچک بسته بندی حبوبات هم تولید کننده هستند. در واقع فرآیند تبدیل دو یا چند کالا به یک یا چند کالای دیگر را تولید و کسب و کارهای فعال در این حوزه را کسب و کارهای تولیدی می نامیم.

2. اگر نیاز به امکانات خرید و فروش، حسابداری و انبار در سطح ساده ای دارید یا همچون کسب و کارهای بالا تولید کننده کالا یا محصولی هستید، نسخه تولیدی فروشگاهی پارمیس پلاس درست همان چیزی است که به کسب و کار شما نظم و رونق خواهد داد.

نکته: اگر به صورت پیمانکار فعالیت دارید و روی محصول کارفرمایان دیگر کاری انجام می دهید (مثلاً نخ فرد دیگری را رنگ می کنید و دوباره به او بر می گردانید) حتما سراغ نسخه تولیدی بازرگانی پارمیس پلاس بروید!

دمو آنلاین

1. نسخه تولیدی بازرگانی پارمیس پلاس مناسب برای فروشگاه یا کارگاه های تولیدی که علاوه بر تولید، نیاز به امکانات قابل توجه در بخش خرید و فروش، حسابداری، انبار و بانک و چک دارند می باشد.

2. امکانات طراحی شده برای نسخه تولیدی بازرگانی به سادگی به کاربر این امکان را می دهد که کارخانه ای با ده ها نفر پرسنل و فرآیندهای بازرگانی مختلف را به خوبی مدیریت کند.

3. امکان متفاوتی که در نسخه های تولیدی پارمیس وجود دارد قابلیت ثبت تولید های امانی است، در این نسخه شما می توانید هم به عنوان کارفرما و هم به عنوان پیمانکار تولیدات امانی خود را نیز ثبت کنید.

دمو آنلاین

1. نسخه ویژه نرم افزار حسابداری تولیدی پارمیس پلاس نرم افزاری دارای امکاناتی به مراتب گسترده تر می باشد که رسیدگی به امور حسابداری را برای شرکت های تولیدی کوچک و متوسط و مدیران این گروه از مشاغل بسیار ساده تر می کند.

2. این نسخه با دارا بودن دامنه امکانات وسیع تر در حوزه کسب و کارهای تولیدی، بسیاری از دغدغه های مدیران شرکت های تولیدی کوچک و متوسط را از بابت مدیریت حسابداری و خرید و فروش و همچنین فرآیند تولید کسب و کارشان از بین برده است.

3. نسخه ویژه تولیدی پارمیس انتخابی مناسب برای مدیرانی است که به دنبال نرم افزار حسابداری قدرتمندی هستند تا با استفاده از آن بدون درگیر شدن در پیچیدگی های نرم افزاری، ضمن حسابداری دقیق، فرآیند تولید محصول خود را نیز مدیریت کنند.

مقایسه امکانات نسخه‌های تولیدی

1.اشخاص(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
2.حسابداری(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
3.خرید و فروش(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
4.بانک و چک(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
5.کالا و انبار(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
6.کاربران(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
7.تولید(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
8.تولید و امانی(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
قیمت (تومان) به قیمت های ذکر شده ارزش افزوده اضافه می شود 1,690,000 2,590,000 به زودی...

خدمات جانبی

آموزش گروهی نامحدود رایگان
در محل شرکت

نصب رایگان

یک سال پشتیبانی رایگان
(به جز نسخه پایه)

دو ساعت آموزش رایگان
در محل مشتری
(به جز نسخه پایه)

درخواست خرید و مشاوره

لطفاً اطلاعات زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان پارمیس در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
لطفاً این فیلد را تکمیل کنید
لطفاً تلفن خود را به درستی وارد نمایید
پر کردن این فیلد الزامی می باشد.
نامعتبر
کد امنیتی
بازسازی لطفاً کد امنیتی را به درستی وارد کنید

امکان اتصال به PC Pos بانک (نسخه 11 پارمیس)