نمایندگی فروش

پسندیــدم
(0 آرا)
نرم افزار حسابداری فروشگاهی پارمیس

نرم افزار حسابداری پارمیس پِلاس، مطابق با قوانین مالیاتی، کاربردی‌ترین نرم افزار حسابداری ویژه اصناف، فروشگاه‌ها، شرکت‌های تولیدی و بازرگانی، در ابعاد کوچک و متوسط

معرفی نسخه‌های فروشگاهی

دمو آنلاین

1. این نسخه دارای امکانات مناسبی جهت ثبت عملیات خرید و فروش، انبار، بانک و چک و حسابداری می باشد. امکانات این نسخه با در نظر گرفتن نیازهای عمومی یک کسب و کار کوچک و یا نیازهای مالی یک خانواده طراحی شده است. امکانات کامل تر در این نسخه، با هدف افزایش سهولت برای کاربران بسیار مبتدی، غیر فعال می باشد.

2. اگر کسب و کار بسیار ساده ای مثل یک مغازه تک فروشی با گردش مالی پایین دارید و یا توان سرمایه گذاری بیشتر برای بهره مندی از توانایی های کامل تر نرم افزارهای گران قیمت را ندارید، توصیه ما به شما نسخه پایه پارمیس پلاس است.

3. نسخه پایه می تواند پله ای برای شروع باشد. اصلاً نگران آینده نباشید! شما با خرید هر کدام از نسخه های نرم افزار حسابداری پارمیس، وارد خانواده بزرگ پارمیس خواهید شد و در صورت نیاز می توانید نرم افزار خود را در هر زمان ارتقا داده و از امکانات کامل تر موجود در سایر نسخه ها بهره مند شوید.

دمو آنلاین

1. ما در پارمیس برای طراحی نسخه فروشگاهی، تعدادی از فروشگاه های اصناف مختلف را نیاز سنجی کرده و مطابق نیازهای عمومی این کسب و کارها نرم افزاری کارآمد و ساده طراحی کرده ایم. همه چیز همانطور که انتظار دارید در دسترس شماست. اگر یک فروشگاه معمولی در سطح شهر دارید، نسخه فروشگاهی پارمیس همان چیزی است که شما احتیاج دارید.

2. اگر این نسخه را برای خود انتخاب کرده اید، حتما قبل از خرید از کارشناسان پارمیس مشاوره بگیرید؛ ممکن است بعضی نیازهایتان را از یاد برده باشید.

دمو آنلاین

1. نسخه بازرگانی پارمیس پلاس نرم افزار حسابداری کاملی می باشد که تلفیقی از امکانات اساسی و مورد نیاز یک واحد بازرگانی را فراهم می کند.

2. اگر صاحب کسب و کار کوچک یا متوسطی هستید که در کنار روال روتین انواع کسب و کارها، بخشی از فعالیت های شما در حوزه بازرگانی کالاها و خدمات صورت میپذیرد، نسخه بازرگانی، برطرف کننده نیاز حسابداری ویژه کسب و کار شما می باشد.

دمو آنلاین

1. در رده نسخه های فروشگاهی پارمیس پلاس که مختص انواع فروشگاه ها با حوزه فعالیت های متنوع طراحی شده است، نسخه ویژه به عنوان نسخه کاملی می باشد که تمامی امکانات برنامه را در اختیار کاربران عزیز قرار می دهد.

2. هر زمان که نیاز به امکانات بیشتری داشتید و کسب و کار شما در مرحله رشد و توسعه قرار داشت، نسخه ویژه فروشگاهی پارمیس پلاس میتواند شما را یک قدم به موفقیت کسب و کارتان نزدیک تر کند.

نسخه فروشگاهی پایه را معمولا چه فروشگاه هایی استفاده می کنند ؟

نسخه فروشگاهی پایه پارمیس را معمولا فروشگاه های کوچک استفاده می کنند که دارای یک انبار یک صندوق هستند و خرید و فروش ساده ای دارند

نسخه فروشگاهی متوسط چه تفاوتی با نسخه پایه دارد ؟

این نسخه امکاناتی نظیر معرفی کالا با 2 واحد شمارشی اصلی و فرعی ، اعمال تخفیف در صدی روی هر قلم کالا ، لیست قیمت ، معرفی 5 انبار ، اعمال تاریخ تسویه در فاکتور ، گروه بندی فاکتور ، 3 صندوق و نا محدود بانک و ... این نسخه معمولا برای فروشگاه هایی با گردش مالی متوسط پیشنهاد می شود

ایا در نسخه پایه فروشگاهی می توان از بارکد خوان هم استفاده کرد ؟

بله ، این امکان در تمامی نسخه ها قابل استفاده است

ایا نسخه پایه قابل ارتقا می باشد ؟

بله ، این نسخه قابل ارتقا است با حفظ اطلاعات

برخی از فروشگاه های متوسط چند کاربر دارند آیا می توان برای هر یک دسترسی مشخصی تاین کرد ؟

بله، این امکان وجود دارد که برای هر کاربر دسترسی مشخصی را تایین کرد

در خصوص بانک و چک این نسخه نسبت به نسخه پایه چه مزایای دارد ؟

در نسخه متوسط فروشگاهی امکاناتی مانند راس گیری از چک ها ، هشدار سر رسید چک معرفی دسته چک و ... وجود دارد که کلیه امور مربوط به چک را پوشش می دهد

مقایسه امکانات نسخه‌های فروشگاهی

1.اشخاص(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
2.حسابداری(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
3.خرید و فروش(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
4.بانک و چک(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
5.کالا و انبار(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
6.کاربران(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
7.تولید(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
8.تولید و امانی(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
9.صندوق فروش(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
10.ماژول تخفیات و جشنواره(برای مشاهده امکانات کلیک کنید)
قیمت (تومان) به قیمت های ذکر شده ارزش افزوده اضافه می شود 349,000 890,000 1,390,000 به زودی... 749,000

خدمات جانبی

آموزش گروهی نامحدود رایگان
در محل شرکت

نصب رایگان

یک سال پشتیبانی رایگان
(به جز نسخه پایه)

دو ساعت آموزش رایگان
در محل مشتری
(به جز نسخه پایه)

درخواست خرید و مشاوره

لطفاً اطلاعات زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان پارمیس در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
لطفاً این فیلد را تکمیل کنید
لطفاً تلفن خود را به درستی وارد نمایید
پر کردن این فیلد الزامی می باشد.
نامعتبر
کد امنیتی
بازسازی لطفاً کد امنیتی را به درستی وارد کنید

امکان اتصال به PC Pos بانک (نسخه 11 پارمیس)