نمایندگی فروش

لیست قیمت نرم افزار حسابداری پارمیس پِلاس

پایه

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

نسخه پایه فروشگاهی از لحاظ حسابداری در سطح ساده ای قرار دارد.
این نسخه شامل: معرفی اشخاص و اختصاص 2 گروه به هر شخص | اختصاص یک واحد و دو گروه برای هر کالا | صدور فاکتور ساده خرید، فروش، برگشت از فروش، برگشت از خرید و ورود و خروج به انبار | محاسبه قیمت ریالی کالاهای انبار به 5 روش FIFO، LIFO، میانگین و... | معرفی یک انبار| معرفی 5 بانک و یک صندوق | ثبت عملیات بانکی و معرفی 2 کاربر | گزارش از کلیه اطلاعات کالاها، ریز گردش، جمع گردش، کاردکس کالاها | گزارشات کنترلی از کلیه اسناد می باشد.

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه پایه فروشگاهی شامل موارد زیر نیز هست :
معرفی واحد اصلی و فرعی و اختصاص نامحدود گروه به هر کالا | اعمال تخفیف درصدی برای هر قلم کالا در فاکتور | ثبت دو لیست قیمت برای هرکالا و اعمال تخفیف لیست | معرفی 5 انبار | ثبت تاریخ تسویه برای فاکتورها- تنظیم هشدار سررسید تاریخ تسویه فاکتورها | گروهبندی فاکتور براساس تسویه شده، تسویه نشده و ... | گزارش تفکیکی موجودی کالاها | معرفی دسته چک های شخصی | هشدار روزانه اسناد دریافتنی، پرداختنی و در جریان وصول | محاسبه راس چک به صورت اتوماتیک و دستی | معرفی 3 صندوق و نامحدود بانک | وصول اتوماتیک اسناد پرداختنی و در جریان وصول | تخصیص اعتبار و نامحدود گروه برای هر شخص | صدور سند دستی | تعیین حداقل حداکثر قیمت خرید و فروش برای هر کالا | صدور پیش فاکتور خرید و فروش و فاکتور ورود و خروج از انبار | معرفی کالای جدید با استفاده از مدل های کالاهای دیگر | معرفی کاربر به صورت نامحدود، اختصاص سطح دسترسی به کاربران و کنترل کاربران فعال

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه متوسط فروشگاهی شامل موارد زیر نیز هست :
صدور یک فاکتور از چند انبار به تفکیک کالاها | معرفی نامحدود صندوق و بانک | چاپ و پاراف چک | ثبت فیش صندوق منظور در چند حساب | معرفی بازاریاب و اختصاص فرمول پورسانت برای هر بازاریاب | امکان مشاهده سود هرفاکتور و مدیریت سود فاکتورها | کپی و چسباندن اقلام یک فاکتور در فاکتور دیگر | معرفی کد محموله و ایجاد گزارش گردش کالا با محاسبه سود براساس کد محموله | امکان ثبت نقطه سفارش برای هرکالا | تعیین حداقل و حداکثر برای هر کالا | گزارش مدیریتی مشتریان | ممنوع المعامله کردن اشخاص | تخصیص درصد تخفیف برای هرشخص به تفکیک کالاها | ثبت فاکتورهای بالانس | ثبت اطلاعات حامل | امکان تسویه نقدی در فاکتور | ثبت دریافت و پرداخت به تفکیک کارتخوان، حواله بانکی و کارت به کارت | معرفی گروه تفصیلی و ارتباط معین با تفصیلی های شناور | کنترل عملکرد کاربران به صورت ویژه و اختصاص سطح دسترسی با محدودیت زمانی یا محدودیت در رویت و یا تغییر

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه متوسط فروشگاهی شامل موارد زیر نیز هست :
گزارش از دفاتر به صورت کنترلی و تجمیعی | طبقه بندی اسناد به چهار حالت عادی، تایید شده، قطعی و ثبت دفتر | امکان نمایش شماره سندهای اتوماتیک در پرینت فاکتور، فیش صندوق و ... | امکان ثبت کلیه فعالیتهای یک روز در یک شماره سند اتوماتیک | امکان تعیین شماره سند اتوماتیک حسابداری در هریک از فرم های فاکتور، فیش صندوق، حواله و... | اضافه شدن فـرم مرور اسناد که امکان مرور، نمایش، تغییر و حذف اسناد مثبته بر اساس اسناد اتوماتیک را به حسابداران ارائه می دهد. امکان گزارش از "دفتر روزنامه، ،دفتر کل، دفتر معین، اسناد، تراز دفترکل، ترازمعین، تراز تفصیلی، صورتحساب مشتریان و تفصیلی ها، تراز کلی حسابها، بهای تمام شده و صورت سود و زیان" بر اساس وضعیت سندهای عادی، تاییدشده ،قطعی، ثبت دفتر و امکان نگهداری اطلاعات مالی سه شرکت به صورت مجزا

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه پیشرفته فروشگاهی شامل موارد زیر نیز هست :
طبقه بندی اسناد به چهار حالت عادی، تایید شده، قطعی و ثبت دفتر | امکان نمایش شماره سندهای اتوماتیک در پرینت فاکتور، فیش صندوق و ... | امکان ثبت کلیه فعالیتهای یک روز در یک شماره سند اتوماتیک | امکان تعیین شماره سند اتوماتیک حسابداری در هریک از فرم های فاکتور، فیش صندوق، حواله و... اضافه شدن فـرم مرور اسناد که امکان مرور، نمایش، تغییر و حذف اسناد مثبته بر اساس اسناد اتوماتیک را به حسابداران ارائه می دهد. امکان گزارش از”دفتر روزنامه، دفتر کل، دفتر معین، اسناد، تراز دفترکل، ترازمعین، تراز تفصیلی، صورتحساب مشتریان و تفصیلی ها، تراز کلی حسابها، بهای تمام شده و صورت سود و زیان” بر اساس وضعیت سندهای عادی، تاییدشده، قطعی، ثبت دفتر و امکان نگهداری اطلاعات مالی چهار شرکت به صورت مجزا.
این نسخه جهت استفاده حسابداران اختصاصی شده و شامل همه امکانات مورد نیاز برای اداره حرفه ای یک شرکت از لحاظ حسابداری می باشد.

1/350/000

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه پیشرفته فروشگاهی و متوسط تولیدی شامل موارد زیر نیز هست :
این نسخه برای واحدهای تجاری که نیاز به ثبت تولید کالاها به صورت معمول یا امانی دارند و یا برای واحد اقتصادی دیگری پیمانکاری انجام می دهند، توصیه می شود .

1/590/000

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه متوسط تولیدی شامل موارد زیر نیز هست :
گزارش ازدفاتر به صورت کنترلی | گزارش ازدفاتر به صورت تجمیعی | معرفی گروه تفصیلی و ارتباط معین با تفصیلی های شناور | طبقه بندی اسناد به چهار حالت عادی، تایید شده، قطعی و ثبت دفتر | امکان نمایش شماره سندهای اتوماتیک در پرینت فاکتور، فیش صندوق و ... | امکان ثبت کلیه فعالیتهای یک روز در یک شماره سند اتوماتیک | امکان تعیین شماره سند اتوماتیک حسابداری در هریک از فرم های فاکتور، فیش صندوق، حواله و... | اضافه شدن فـرم مرور اسناد که امکان مرور، نمایش، تغییر و حذف اسناد مثبته بر اساس اسناد اتوماتیک را به حسابداران ارائه می دهد. امکان گزارش از "دفتر روزنامه، ،دفتر کل، دفتر معین، اسناد، تراز دفترکل، ترازمعین، تراز تفصیلی، صورتحساب مشتریان و تفصیلی ها، تراز کلی حسابها، بهای تمام شده و صورت سود و زیان" بر اساس وضعیت سندهای عادی، تاییدشده ،قطعی، ثبت دفتر و امکان نگهداری اطلاعات مالی سه شرکت به صورت مجزا
این نسخه برای واحد های تولیدی توصیه می شود که عملیات تولید را فقط به صورت کارفرمایی مورد استفاده دارند و به پیشرفته امکانات حسابداری نیز نیاز دارند.

1/990/000

+ 9% مالیات بر ارزش افزوده

این نسخه علاوه بر امکانات نسخه پیشرفته تولیدی شامل موارد زیر نیز هست :
طبقه بندی اسناد به چهار حالت عادی، تایید شده، قطعی و ثبت دفتر | امکان نمایش شماره سندهای اتوماتیک در پرینت فاکتور، فیش صندوق و ... | امکان ثبت کلیه فعالیتهای یک روز در یک شماره سند اتوماتیک | امکان تعیین شماره سند اتوماتیک حسابداری در هریک از فرم های فاکتور، فیش صندوق، حواله و... | اضافه شدن فـرم مرور اسناد که امکان مرور، نمایش، تغییر و حذف اسناد مثبته بر اساس اسناد اتوماتیک را به حسابداران ارائه می دهد. امکان گزارش از "دفتر روزنامه، ،دفتر کل، دفتر معین، اسناد، تراز دفترکل، ترازمعین، تراز تفصیلی، صورتحساب مشتریان و تفصیلی ها، تراز کلی حسابها، بهای تمام شده و صورت سود و زیان" بر اساس وضعیت سندهای عادی، تاییدشده ،قطعی، ثبت دفتر و امکان نگهداری اطلاعات مالی چهار شرکت به صورت مجزا.
این نسخه برای واحدهای تجاری که از اکثر مسائل تولید استفاده می کنند، توصیه می شود که از لحاظ حسابداری نیز به امکانات پیشرفته نیاز دارند.

خواندن 61623 بار آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 11 مرداد 1396 12:13