نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

چهارشنبه, 03 اسفند 1390 15:56

دانلود نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس "برگ سبز پارمیس"

نوشته شده توسط
پسندیــدم
(0 آرا)

نرم افزار مالی و حسابداری رایگان پارمیس "نسخه برگ سبز پارمیس"

نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس

صاحبان مشاغل کوچک و کم بازده که توان پرداخت هزینه های قابل توجه خرید نرم افزارهای پیشرو را ندارند طبعا به سمت نرم افزارهای غیر استاندارد و غیر کارشناسی که بعضا به صورت انفرادی تولید و پشتیبانی می شوند و دارای تاییدیه یا مجوز از هیچ ارگان یا نهادی نیز نیستند کشیده می شوند. عدم پاسخگویی و پشتیبانی این دست از نرم افزارها سبب می شود که نه تنها اشخاص در رسیدن به اهداف مالی خود پیشرفتی احساس ننمایند بلکه رفته رفته احساس می کنند که وقت و انرژی خود را بی جهت هزینه کرده و نهایتا دوباره به حسابداری دفتری و سنتی باز میگردند یا در بهترین حالت بدون داشتن کوچکترین نظارتی، فرایندهای مالی خود را به دست اینگونه نرم افزارهای حسابداری می سپارد که طبیعتا در کسب و کارهای کوچک بازدهی خوبی نخواهند داشت. وجود نرم افزارهای متنوع ارزان قیمت و بی کیفیت در حوزه مالی نه تنها برای صاحبان مشاغل، بلکه برای تمامی افرادی که مراوده مالی و تجارتی با آنها دارند خطر محسوب می گردد، چرا که اعتماد همکاران و مصرف کنندگان را نسبت به فعالان این صنعت از بین خواهد برد.
از این رو شرکت فناوری اطلاعات پارمیس با هدف حمایت این قشر از جامعه، اقدام به طراحی و تولید نرم افزار مالی و حسابداری رایگان با نام "برگ سبز" نمود و آنرا در دسترس عموم هم وطنان عزیز قرار داده است.

دانلود نسخه رایگان نرم افزار مالی و حسابداری پارمیس

شما می توانید نرم افزار حسابداری پارمیس را از لینک زیر دانلود کنید.

خواندن 63134 بار آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 07 خرداد 1392 16:48