کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

پارمیس برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی Gitex 2016 دبی حضور خواهد داشت

پارمیس برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی Gitex 2016 دبی حضور خواهد داشت - 5.0 out of 5 based on 2 votes
پارمیس برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی Gitex 2016 دبی حضور خواهد داشت

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس با حضور در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی Gitex دبی به ارائه دستاوردها و توانمندی‌های خود در حوزه نرم افزار حسابداری و مالی و استفاده از تکنولوژی های نوین در این زمینه خواهد پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، سی و ششمین نمایشگاه بین المللی Gitex دبی با حضور بیش از 4500 شرکت بین المللی در بخش های مختلف این نمایشگاه اعم از استارت آپ ها، نرم افزار، موبایل، واقعیت مجازی، شبکه و امنیت، سخت افزارها و ... از تاریخ یکشنبه 25 مهر (16 اکتبر) تا پنجشنبه 29 مهر (20 اکتبر) در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود.

مهندس مظاهر مرجانی مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در تشریح جایگاه و اهمیت این نمایشگاه گفت: "نمایشگاه جیتکس همه ساله با هدف معرفی دستاوردهای تازه شرکت‌های معتبر و شناخته شده و همچنین شرکت هایی که از تکنولوژی و فناوری های روز دنیا در جهت تولید محصولات جدید و یا توسعه آنها استفاده می کنند برپا می‌شود."

مدیرعامل فناوری اطلاعات پارمیس در مورد دستاوردهای این نمایشگاه برای مجموعه پارمیس اظهار داشت: "پارمیس برای اولین بار در این دوره از نمایشگاه حضور می یابد. در این دوره از نمایشگاه توجه ویژه ای به استارت آپ ها شده است و شرکت پارمیس که شرکتی نوآور در حوزه تولید نرم افزار حسابداری و مالی می باشد؛ ضمن توجه ویژه به این بخش، با تلاش تیم جوان و متخصص خود و ارائه نسخه جدید اپلیکیشن حسابداری شخصی پارمیس همراه، توانست به عنوان استارت آپ در این نمایشگاه حضور پیدا کند و محصولات خود را در سطح بین المللی به مردم سراسر دنیا معرفی کند"

وی به دستاورد ممتاز این رویداد برای شرکت‌هایی با روابط عمومی قوی اشاره و تصریح کرد: "در روزهای برگزاری نمایشگاه بستر مناسبی جهت ایجاد ارتباطات جدید و موثر میان مجموعه‌های حاضر در نمایشگاه وجود دارد ولی بهره‌مندی از این موقعیت ارتباط مستقیمی با توان روابط عمومی آن مجموعه دارد. لذا تمام توان خود را به کار خواهیم برد تا در مسیر جهانی شدن گام برداریم و از طریق این نمایشگاه و فرصت های موجود، بستری برای حضور در جوامع بین المللی را فراهم کنیم و یک قدم به جهانی شدن نزدیکتر شویم."

کارشناسان پارمیس در این رویداد جهانی آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه دستاوردها و توانمندی‌های جدید پارمیس هستند و علاقه مندان می توانند جهت بازدید از غرفه شرکت فناوری اطلاعات پارمیس در نمایشگاه جیتکس دبی به سالن زعبیل، بخش استارت آپ ها، غرفه SU-116 مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت فناوری اطلاعات پارمیس به نشانی www.ParmisIT.com مراجعه و آخرین اخبار نمایشگاه را در کانال تلگرام پارمیس به نشانی @ParmisIT دنبال کنید.

نحوه دسترسی به نمایشگاه جیتکس

سرویس های اتوبوسرانی از مرکز خرید دوبی به مرکز نمایشگاه و بالعکس در ساعات نمایشگاه وجود دارد همچنین ایستگاه متروی World Trade Center امکان دسترسی از نمایشگاه به هر نقطه ای از دوبی را فراهم می سازد.

• مسیر شماره 1: ایستگاه مترو راشدیه به ایستگاه متروی World Trade Center
  • مسیر شماره 2: ایستگاه نخییل هاربر مستقیم به ایستگاه متروی World Trade Center
  • مسیر شماره 3: ایستگاه اتصلات (خط سبز – قصیص) به ایستگاه متروی World Trade Center

زمان نمایش:

روز اول : 25 مهر (16 اکتبر) 1 ظهر الی 7 بعد از ظهر

روز دوم : 26 مهر (17 اکتبر) 11 صبح الی 7 بعد از ظهر

روز سوم : 27 مهر (18 اکتبر) 11 صبح الی 7 بعد از ظهر

روز چهارم : 28 مهر (19 اکتبر) 11 صبح الی 7 بعداز ظهر

روز پنجم : 29 مهر (20 اکتبر) 11  صبح الی 3 بعد از ظهر

حضور فناوری اطلاعات پارمیس در نمایشگاه بین المللی Gitex 2016 دبی

بازدید عضو هیئت عامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از غرفه پارمیس در جیتکس 2016 دبی

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 01 آبان 1395 11:43