نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

برگزاری دورۀ آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو

05 آبان 1397     |      آخرین بار تغییر یافته شنبه, 05 آبان 1397 14:34

شرکت فناوری اطلاعات پارمیس، تولید کننده انواع نرم افزار حسابداری و مالی، به اطلاع علاقه مندان و کاربران نرم افزار حسابداری پارمیس می رساند که کلاس های آموزش رایگان نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو، برای مشتریان جدید که برای اولین بار در دوره شرکت می کنند برگزار می گردد.

بدین وسیله از تمامی کاربران جدید پارمیس دعوت می کنیم، جهت شرکت در دورۀ آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس و پارمیس پرو، از طریق فرم ثبت نام در ادامه، اطلاعات خود را ثبت نموده؛ تا کارشناسان ما جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس حاصل نمایند.

سایر علاقه مندان به یادگیری نرم افزار و کاربران قدیمی نرم افزار حسابداری پارمیس نیز می توانند از طریق فرم زیر، ثبت نام اولیه جهت حضور در کلاس ها را انجام دهند. لازم به ذکر است هزینه شرکت در کلاس ها به صورت آزاد مبلغ 600.000 ریال می باشد.

محل برگزاری کلاس: تهران، خیابان بهشتی، خیابان شهید برادران کاووسی فر، پلاک 1، طبقه 3، دفتر مرکزی شرکت فناوری اطلاعات پارمیس

فرم ثبت نام
نامعتبر
کد امنیتی
کد امنیتی نادرست است

تصاویر برخی از کلاس های آموزشی نرم افزار حسابداری پارمیس پلاس :

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط

نام شما*:
ایمیل*:
نظر*:
توجه * : نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت نمایش داده خواهد شد
نظرات
    کارشناس 09 بهمن 1396

پاسخ کارشناس به علی هریسی »

با سلام. در حال حاضر تنها کلاس رسمی آموزش نرم افزار حسابداری پارمیس در دفتر مرکزی این شرکت واقع در تهران برگزار میشه.

علی هریسی 09 بهمن 1396

سلام
    برای سایر شهرها کلاس اموزشی ندارید ؟

کارشناس 08 بهمن 1396

پاسخ کارشناس به hadizare »

با سلام و احترام. لطفاً برای دریافت کد فعال سازی از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

hadizare 07 بهمن 1396

سلام لطفا کد فعال سازی رو بدید.

علی اصغر یوسفی 24 آذر 1395

یک سوال دیگر اینکه چه خوب بو د امگان استفاده از این نرم افراز در pc هم بود

کارشناس 13 شهریور 1395

پاسخ کارشناس به آقای رمضان کوهکن:

با سلام و احترام

با سپاس از شما که اپلیکیشن حسابداری رایگان پارمیس همراه را برای مدیریت هزینه و درآمد های خود انتخاب نمودید، امیدواریم که امکانات این برنامه رضایت شما را جلب کرده باشد. در صورتی که هرگونه انتقاد، پیشنهاد یا سوالی در این خصوص دارید می توانید از طریق ارسال تیکت در منوی اصلی» پشتیبانی و مرکز پیام، در برنامه حسابداری پارمیس همراه به اطلاع کارشناسان ما برسانید. این تیکت ها به صورت روزانه بررسی می شوند و بر اساس اولویت به آنها پاسخ داده می شود.
    ضمناً برای آشنایی بیشتر با امکانات برنامه کانال تلگرام نرم افزار حسابداری پارمیس همراه به آدرس https://telegram.me/parmismobile را دنبال نمایید.

با تشکر
    فناوری اطلاعات پارمیس

رمضان کوهکن 12 شهریور 1395

من برای ثبت حساب روزمره خود از نوع حسابداری در گوشی اندروید استفاده میکنم و خیلی عالی هست فقط یه مبهماتی دارد که اگه یه شماره تماس جوابگو داشتین برا راهنمایی عالی بود