برترین خدمات دهندگان ADSL معرفی شدند

برترین خدمات دهندگان ADSL معرفی شدند - 1.0 out of 5 based on 14 votes
برترین خدمات دهندگان ADSL معرفی شدند
از بین 12 شرکت ارائه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکتهای آریا رسانه تدبیر - شاتل- و انتقال داده‌های آسیاتک به طور مشترک رتبه اول، شرکت پارسان لین ارتباطات - پارس آنلاین - رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.

این ارزیابی شرکتهای ندا گستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات، عصر انتقال داده‌ها به ترتیب رتبه‌های چهارم، پنجم و ششم و شرکتهای داده پردازی فن‌آوا و انتقال داده‌های رهام داتک بطور مشترک رتبه هفتم و شرکت مخابرات ایران رتبه هشتم را کسب کرد.

حسن رضوانی- معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائه‌کنندگان برتر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد گفت: قانونمندی، توسعه و اجرا، تعرفه‌ها، کیفیت سرویس، پشتیبانی و به ویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورها است.

وی درباره استفاده از سایر روشها در کنار نظرسنجی از مشترکین و مشارکت آنها در این ارزیابی‌ها اظهار کرد: بزودی سامانه ارزیابی دوره‌ای اپراتورها در پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی خواهد شد و مشترکین می‌توانند با همکاری و مشارکت در نظرسنجی‌های این سازمان و با پاسخگویی دقیق به سوالات طرح شده در حوزه خدمات اینترنت پرسرعت در ایجاد فضای رقابتی و ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات سهیم باشند.