بهبود سرعت اینترنت تا پایان سال/ اکنون هر خط اینترنت بین ۲۰ تا ۲۵ نفر تقسیم می‌شود - 1.0 out of 5 based on 5 votes

وزیر ارتباطات در پاسخ به گلایه‌های متعدد کاربران اینترنتی، دلیل سرعت پایین اینترنت را عدم رعایت نرخ اشتراک ۱ به ۸ از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت عنوان کرد و گفت: به دلیل کمبود شدید پهنای باند، این نسبت به ۱ به ۲۵ رسیده است.

محمود واعظی چندی‌پیش درباره سرعت اینترنت و ساماندهی در جهت بهتر شدن اوضاع گفته بود: در حال حاضر در تلاش برای افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت هستیم و تا پایان ۱۰۰ روز دوم پهنای باند نسبت به ابتدای دولت تدبیر و امید دو برابر خواهد شد.

او همچنین وعده داده بود تا در مرحله بعد در نیمه دوم سال آینده، سرعت، به تدریج و در حد معقول افزایش یابد. حالا در پاسخ به گلایه کاربران از کندی سرعت اینترنت می‌گوید: در اغلب کشورهای دنیا برای استفاده بهینه از پهنای باند یک پهنای باند مشخص را بین ۸ نفر به اشتراک می‌گذارند و اصطلاحا این نسبت را sharing 1-8 می‌نامند.

وزیر ارتباطات ادامه می‌دهد: متاسفانه در کشور ما به دلیل کمبود شدید پهنای باند این نسبت به ۱-۲۰ یا حتی ۱-۲۵ هم رسیده که یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت اینترنت کاربر نهایی است.

وی تاکید کرد: از طریق سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای PAP اعلام کرده‌ایم که این نسبت باید به ۱-۸ اصلاح شود و آمادگی واگذاری پهنای باند بیشتر را هم داریم. امیدوارم با این تدابیر تا پایان سال مقداری از مشکلات سرعت اینترنت حل شود.