2024-03-29 13:50:03

ترفند جدید گوگل برای ارسال هرزنامه به کاربران

شرکت گوگل با اعمال تغییراتی در سرویس پست الکترونیک جیمیل، به ارسال هرزنامه‌های تبلیغاتی برای کاربران خود جلوه‌ای قانونی داده است.

به گزارش فارس به نقل از بیزجورنال، از این پس ایمیل‌های کاربران در قالب سه گروه به نمایش درمی‌آید. یکی گروه موسوم به primary که حاوی ایمیل‌های دوستان و آشنایان است. دیگری گروه اجتماعی که مربوط به پیام های ارسالی از شبکه های اجتماعی و به خصوص شبکه گوگل پلاس است و سومی گروه promotion که در قالب آن هشدارهای بانکی و همین طور پیام های تبلیغاتی برای کاربران ارسال می شود.

این پیام‌ها مانند ایمیل‌های عادی خواهد بود و کاربران حتی می‌توانند آنها را برای دوستانشان هم ارسال کنند. کارشناسان می‌گویند گوگل با این ابتکار عمل فیلترهای ضدهرزنامه را دور زده و راهی برای پر کردن حساب‌های پست الکترونیک کاربران از انبوهی از هرزنامه های تبلیغاتی پیدا کرده و به طور قطع از این طریق پول‌های کلانی به جیب می‌زند.

گوگل در پاسخ به منتقدان مدعی شده تنها تبلیغات مرتبط با علائق کاربران را بر مبنای محتوای موجود در صندوق پست الکترونیک کاربران برایشان ارسال می‌کند و آنان در صورت عدم تمایل می‌توانند به سادگی این پیام ها را پاک کنند.