2024-04-26 01:14:31

طراحی نهایی و اندازه‌های آیپد مینی

ز زمانی که اپل در سال 2010 آیپد اول را معرفی کرد، همیشه شایعاتی درباره معرفی آیپدی در اندازه‌های کوچکتر وجود داشت. ولی هیچ‌گاه تا این اندازه به آمدنِ آن مطمئن نبودیم. جالب اینجا است که از زمان معرفی تبلتِ Nexus 7 توسط گوگل روند درز اخبار مربوط به آیپد مینی شدت گرفته، تا جایی که می‌توان ادعا کرد اپل به عمد و برای تحت تأثیر قرار دادن فروش نکسوس 7، به انتشار اخبار این چنینی دامن می‌زند. حالا در دُور جدیدی از لو رفتن اطلاعات مربوط به آیپد مینی، طرح‌ها و ابعاد آن از طرف یک منبع چینی ناشناس برای سایت thinkios.com ارسال شده. همان‌طور که در عکس بالا می‌بینید، طرح کلی شبیه به آیپد است ولی ابعاد آن به شکل قابل‌توجهی کوچکتر هستند. منبع چینی تأیید کرده که آیپد مینی هم‌اکنون ساخته شده و این اطلاعات، ویژگی‌های نهایی محصولی را منعکس می‌کنند که قرار است در ماه‌های آتی عرضه شود. همان‌طور که در تصاویر مشخص است آیپد مینی بسیار باریک خواهد بود. منبع چینی می‌گوید ضخامت آن فقط 7.3 میلی‌متر است. برای اینکه مقایسه راحت‌تری داشته باشید، بگذارید اشاره کنیم که نسل چهارمِ آیپاد تاچ 7.2 میلی‌متر و آیپد فعلی 9.4 میلی‌متر ضخامت دارند و Nexus 7 با ضخامت 10.45 میلی‌متر از همین الآن در این بخش شکست‌خوره تلقی می‌شود. iPad-mini-thinkios2.png منبع ناشناس چینی، ابعاد مینی آیپد را به این شرح ذکر کرده است: 134.6 میلی‌متر عرض و 199.8 میلی‌متر طول، با یک نمایشگر 7 اینچی. باز هم برای مقایسه به ابعاد آیپد جدید اشاره می‌کنیم که دارای عرض 185.6 و طول 241.3 و نمایشگری 9.7 اینچی است. همان‌طور که در عکس‌ها مشخص است کانکتور آیپد مینی از نوع 30 پین نخواهد بود و 19 پینی است که خبر از حضور قطعی این نوع کانکتور در محصولاتِ آتی اپل بر مبنای iOS می‌دهد. در طرفین این کانکتور جدید، دو اسپیکر قرار گرفته. در پشت مینی آیپد -بر خلاف Nexus 7- یک دوربین هم قرار دارد. وجود دوربین جلو برای Facetime هم که از قبل قطعی بود. آنچه که هنوز مشخص نشده، کیفیت دوربین‌ها است. باید دید آیا اپل از دوربین 5 مگاپیکسلی به کار رفته در آیپد جدید، در مینی آیپد هم استفاده خواهد کرد یا اینکه به خاطر ضخامت بسیار کم آن، طراحی جدیدی را برای دوربین به کار می‌گیرد. آنچه که بر اطمینان از صحت مشخصات فوق می‌افزاید، تصاویری است که شرکت FullHull -سازنده کیس برای انواع گجت‌ها- در اختیار سایت thinkios.com گذاشته. همان‌طور که در زیر می‌بینید، طراحی کیس‌ها مشابهِ طرح‌های لو رفته توسط منبع ناشناس چینی است. mini-ipad-1.jpg mini-ipad-2.jpg با این اوصاف به نظر می‌رسد عرضه آیپد مینی نزدیک است و شاید حتی همراه با آیفون 5 معرفی شود. سؤالی که پیش می‌آید این است که اگر به دنبال خرید یک تبلت 7 اینچی هستید، تا آمدن آیپد مینی صبر خواهید کرد یا خیر؟