2024-03-29 18:18:02

مایکروسافت: هزینه ارتقا به ویندوز 8 نسخه پرو ۴۰ دلار است

تا اینجا اطلاعات زیادی در مورد ویندوز 8 مایکروسافت در اختیار داریم. اما چیزی که تا به حال مشخص نبوده، قیمت سیستم عامل جدید است. مایکروسافت برای ساخت ویندوز 8 زحمت زیادی کشیده و شاید خیلی ها منتظر یک قیمت بالا برای این سیستم عامل جدید بودند. اما این شرکت امروز اعلام کرده که هزینه ارتقا به نسخه Windows 8 Pro تنها ۴۰ دلار است.

مایکروسافت معمولا سیستم عامل جدید اش را با قیمتی نسبتا گران وارد بازار می کرده اما به نظر میرسد که در مورد ویندوز 8 تصمیم گرفته با ارایه یک قیمت ارزان، کاربران زیادی را به ارتقا ترغیب کند.

مایکروسافت گفته تمام کسانی که از نسخه های قانونی اکس پی، ویستا و 7 استفاده می کنند می توانند با پرداخت ۴۰ دلار به نسخه پرو ویندوز 8 ارتقا پیدا کنند.

البته این قیمت نسخه آنلاین ویندوز است و باید آن را از وب سایت مایکروسافت دانلود کنید. اگر بخواهید دی وی دی ویندوز جدید را بخرید، قیمت آپگرید ۷۰ دلار خواهد بود. ضمن اینکه فراموش نکنید که این قیمت ها فقط برای کسانی است که میخواهند از نسخه های قانونی قبلی به ویندوز جدید ارتقا پیدا کنند.

این شرکت هنوز قیمت نسخه کامل این سیستم عامل را برای کسانی که نسخه قبلی را به صورت قانونی ندارند، اعلام نکرده است. شاید بهترین راه این باشد که اگر قصد خرید یک لپ تاپ جدید دارید، صبر کنید تا کامپیوتر جدیدتان با ویندوز 8 به فروش برسد.